ΔΕΛΤΑ επίσκεψη

Τις εγκαταστάσεις της ΔΕΛΤΑ στον Αγ. Στέφανο Αττικής επισκέφθηκαν 22 Εμπορικοί και Οικονομικοί Ακόλουθοι από Ξένες Πρεσβείες στην Ελλάδα, στο πλαίσιο των πρωτοβουλιών του Οργανισμού ENTERPRISE GREECE, του εθνικού φορέα για την προσέλκυση επενδύσεων στην Ελλάδα και την προώθηση των εξαγωγών.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης, οι ακόλουθοι των Ξένων Πρεσβειών συναντήθηκαν με στελέχη της εταιρείας, ξεναγήθηκαν στις εγκαταστάσεις της και είδαν από κοντά τη διαδικασία παραγωγής του ελληνικού γιαουρτιού.

ΔΕΛΤΑ επίσκεψηΤα μέλη του Club των Εμπορικών και Οικονομικών Ακολούθων εκτίμησαν ιδιαίτερα το υψηλό επίπεδο των εγκαταστάσεων της ΔΕΛΤΑ, τις αυστηρές προδιαγραφές και πρότυπα που εφαρμόζει στη λειτουργία της, ενώ αξιολόγησαν πολύ θετικά τα προϊόντα της.

Μετά την ολοκλήρωση της επίσκεψης, ο πρόεδρος των Εμπορικών Ακολούθων και  ακόλουθος της πρεσβείας του Καναδά, κος David Mallette, δήλωσε τα εξής: «Μετά την επίσκεψή μας στις εγκαταστάσεις της ΔΕΛΤΑ, τη γνωριμία μας με το προσωπικό και την περιήγηση στο εργοστάσιο παραγωγής, πιστεύω ότι οι συνάδελφοί μου και εγώ αποκτήσαμε μια ισχυρή άποψη του τι σημαίνει να είσαι ηγέτης στο χώρο των γαλακτοκομικών.  Η ΔΕΛΤΑ έχει μια μακρά και σημαντική παράδοση στην Ελλάδα και της ευχόμαστε κάθε επιτυχία και συνέχεια στην επέκταση των δραστηριοτήτων της εκτός Ελλάδος. Περιμένουμε να δούμε όλο και περισσότερα από τα θρεπτικά, εύγευστα και υψηλής ποιότητας προϊόντα της στα Supermarkets των χωρών μας.»

Η ΔΕΛΤΑ, για περισσότερα από 60 χρόνια, δίνοντας έμφαση στην ποιότητα, παράγει προϊόντα που καλύπτουν τις διατροφικές ανάγκες όλων των ηλικιών και βρίσκεται δίπλα σε κάθε οικογένεια. 

Στηρίζει την ελληνική οικονομία, τη βιώσιμη ανάπτυξη του πρωτογενούς τομέα της κτηνοτροφίας, επενδύει στην καινοτομία και στη χώρα γενικότερα, ενώ προάγει την εξωστρέφεια μέσω των εξαγωγών της σε χώρες της Ευρώπης, Ασίας, Αφρικής και Αμερικής, οι οποίες αυξήθηκαν κατά 40 % το 2017.