Τέσσερα προϊόντα της ΗΠΕΙΡΟΣ απέσπασαν χρυσό βραβείο από το Γερμανικό Οργανισμό Πιστοποίησης Ποιότητας DLG, στο πλαίσιο των DLG Awards 2022.

Η Φέτα ΠΟΠ ΗΠΕΙΡΟΣ, η Βιολογική Φέτα ΠΟΠ ΗΠΕΙΡΟΣ, το ΗΠΕΙΡΟΣ Κατσικίσιο Λευκό Τυρί με την πικάντικη γεύση του, καθώς και το χειροποίητο τυρί σχάρας Ταλαγάνι Αποστόλου, από 100% ελληνικό πρόβειο γάλα, διακρίθηκαν μετά από οργανοληπτική εξέταση για την εμφάνιση, τη συνοχή, την οσμή, τη γεύση, την ετικέτα και τη συσκευασία τους. Αξίζει να σημειωθεί ότι και τα τέσσερα προϊόντα είχαν διακριθεί και στον περσινό διαγωνισμό ποιότητας του DLG.

Ο Οργανισμός DLG (Deutsche Landwirtschafts-Gesellschaft) ιδρύθηκε το 1885. Κάθε χρόνο, η επιστημονική ομάδα του DLG, με έδρα τη Φρανκφούρτη, εξετάζει περισσότερα από 20.000 προϊόντα διατροφής από όλο τον κόσμο και επιβραβεύει μόνο όσα πληρούν τα αυστηρά κριτήρια ποιότητας που έχει θέσει ο Οργανισμός.

Η νέα αυτή βράβευση, που αποτελεί την 4η κατά σειρά διεθνή διάκριση για τα προϊόντα ΗΠΕΙΡΟΣ, μέσα στο πρώτο εξάμηνο του 2022, συμπεριλαμβανομένων των διαγωνισμών Monde Selection Quality Awards 2022, Superior Taste Awards 2022, Mediterranean Taste Awards 2022.