Κασέρι Προίκα

Βραβείο ανώτερης γεύσης για το Κασέρι (Π.Ο.Π.) Προίκα Σοχού, της εταιρείας Σταμάτης Προίκας Α.Ε., στον φημισμένο διαγωνισμό του Διεθνούς Οργανισμού Γεύσης και Ποιότητας (International Taste & Quality Institute – iTQi) στις Βρυξέλλες, ο οποίος αξιολoγεί και επιβραβεύει τρόφιμα και ποτά ανώτερης γεύσης της διεθνούς αγοράς.

Το Κασέρι (Π.Ο.Π.) Προίκα Σοχού τιμήθηκε με το Βραβείο Ανώτερης Γεύσης (iTQi Superior Taste Award), ξεχωρίζοντας ανάμεσα σε προϊόντα από ολόκληρο τον κόσμο, τα οποία αξιολογούνται με πολύ αυστηρά κριτήρια από κριτική επιτροπή με διακεκριμένους Σεφ και Γευσιγνώστες.

Η Σταμάτης Προίκας Α.Ε. παράγει εδώ και ένα σχεδόν αιώνα, πρωτοποριακά τυροκομικά προϊόντα, αποκλειστικά από γνήσιο ελληνικό γάλα από επιλεγμένα κοπάδια ελεύθερης βοσκής της περιοχής της.

Η τιμητική αυτή διάκριση αποτελεί επιβράβευση  της εστίασης του management της εταιρείας στην αυθεντικότητα και την ποιότητα, σύμφωνα πάντα με τις τάσεις της διεθνούς αγοράς και τις απαιτήσεις του σύγχρονου  διεθνούς καταναλωτή.

Μπορείτε να επικοινωνήσετε με την εταιρεία Προίκας στο τηλ.: 23950 22052