Διπλή διάκριση για τα κοτόπουλα

Διπλή διάκριση για τα κοτόπουλα «Αγγελάκης». 

Δύο από τα προϊόντα της εταιρείας Αγγελάκης «Το Ελαιοπουλάκι» και «Το Χωρικό» έλαβαν Βραβείο Ανώτερης Γεύσης 2 Αστέρων στη  φετινή διοργάνωση του INTERNATIONAL TASTE INSTITUTE που διεξήχθη στις Βρυξέλλες.

Το Ελαιοπουλάκι είναι ένα κοτόπουλο που τρέφεται με 100% φυτικές τροφές, βιταμίνες και ιχνοστοιχεία, εκ των οποίων 55% καλαμπόκι και 2% Ελαιόλαδο. Εκτός από την ιδιαίτερη γεύση που το διακρίνει, το κρέας του αποτελεί πηγή Σεληνίου, ένα ιχνοστοιχείο με ευεργετικές ιδιότητες για τον οργανισμό μας.

Το Χωρικό είναι ένα κοτόπουλο ειδικής εκτροφής που με την μεστή του γεύση  μεταφέρει στο τραπέζι μας αναμνήσεις μιας άλλης εποχής. Τα προϊόντα αξιολογήθηκαν με βάση τις παραμέτρους, 1η εντύπωση, γεύση, όσφρηση, υφή, εικόνα και έλαβαν συνολική βαθμολογία μεγαλύτερη από 85%.

Η Διευθύντρια Marketing της εταιρείας δήλωσε: «Είμαστε ιδιαίτερα ικανοποιημένοι για τις διακρίσεις αυτές, οι οποίες επιβραβεύουν την προσήλωση μας στην παραγωγή ποιοτικών και καινοτόμων προϊόντων. Ειδικά για το Ελαιοπουλάκι αποτελεί την 2η Διεθνή διάκριση σε χρονικό διάστημα μικρότερο του 1 έτους. Θεωρούμε ότι η διάκριση αυτή θα συμβάλλει στην επιτυχία των εξαγωγών του προϊόντος που ήδη έχουν ξεκινήσει στην Ευρώπη και αναμένεται να επεκταθούν εντός του 2019 και σε χώρες εκτός ΕΕ».Θεωρούμε ότι η διάκριση αυτή θα συμβάλλει στην επιτυχία των εξαγωγών του προϊόντος που ήδη έχουν ξεκινήσει στην Ευρώπη και αναμένεται να επεκταθούν εντός του 2019 και σε χώρες εκτός ΕΕ».Θεωρούμε ότι η διάκριση αυτή θα συμβάλλει στην επιτυχία των εξαγωγών του προϊόντος που ήδη έχουν ξεκινήσει στην Ευρώπη και αναμένεται να επεκταθούν εντός του 2019 και σε χώρες εκτός ΕΕ».