Διπλή διάκριση για την ελληνική εταιρεία Μέγα

Διπλή διάκριση για την ελληνική εταιρεία Μέγα. 

Η εταιρεία Μέγα, που περιλαμβάνει στο χαρτοφυλάκιό της κωδικούς όπως τα προϊόντα EveryDay, Babylino, Sani, Pom Pon, BabyCare, Wet Hankies, διακρίθηκε με 2 χρυσά βραβεία στα φετινά Greek Export Awards 2019.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με ανακοίνωση της εταιρείας, έλαβε:

  1. Χρυσό Βραβείο Top Industrial Export Company. Με την πεποίθηση ότι η καινοτομία μπορεί να έχει ελληνική ταυτότητα και διεθνές διαβατήριο, η ΜΕΓΑ επένδυσε εδώ και δεκαετίες στην εξωστρέφεια, με τα προϊόντα της να βρίσκονται σήμερα σε 4 ηπείρους, ενισχύοντας έτσι την ελληνική παρουσία και καινοτομία στην απαιτητική διεθνή αγορά.
  2. Χρυσό Βραβείο Top Branded Export Product Babylino Sensitive. Οι ελληνικές βρεφικές πάνες Babylino Sensitive ταξιδεύουν καθημερινά για τα ράφια του εξωτερικού, αποτελώντας άξιο εκπρόσωπο των ελληνικών προϊόντων προσωπικής υγιεινής στο διεθνή στίβο. Σήμερα, όπου εισάγεται, σύμφωνα με την ΕΛΣΤΑΤ, μεγάλο ποσοστό προϊόντων προσωπικής υγιεινής στη χώρα μας, η κατηγορία βρεφικές πάνες έχει πάρει τη θέση της στα 50 ελληνικά πιο εξαγόμενα προϊόντα, κυρίως χάρη στις εξαγωγικές πρωτοβουλίες της ΜΕΓΑ. Η υψηλή προϊοντική ασφάλεια και η άριστη ποιότητα του Babylino αναγνωρίστηκαν μάλιστα και από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή, αφού το Babylino τιμήθηκε πρόσφατα με το Κορυφαίο Ευρωπαϊκό Bραβείο Ασφάλειας Προϊόντος.