Διπλή διάκριση για την εταιρεία Μπάρμπα Στάθης

Διπλή διάκριση για την εταιρεία Μπάρμπα Στάθης. 

Διπλή διάκριση για την εταιρεία Μπάρμπα ΣτάθηςΜε 2 βραβεία τιμήθηκε πρόσφατα η εταιρεία Μπάρμπα Στάθης, που αποτελεί θυγατρική του Ομίλου Vivartia, στις διοργανώσεις «Corporate Superbrands 2018-2019» και «Πρωταγωνιστές της Ελληνικής Οικονομίας».

Αναλυτικότερα, η εταιρεία, που κατέχει ισχυρή θέση στον χώρο των καταψυγμένων λαχανικών και ζυμών, αναδείχθηκε για τρίτη συνεχόμενη χρονιά ανάμεσα στα κορυφαία «Corporate Superbrands» για τη χρονιά 2018-2019. Μέσα από έναν αρχικό κατάλογο 1.500 περίπου υποψηφιοτήτων, η Μπάρμπα Στάθης ξεχώρισε κατόπιν σχετικής ψηφοφορίας, τόσο από την κριτική επιτροπή, όσο και από την αξιολόγηση του καταναλωτικού κοινού, που προέκυψε βάσει σχετικής δημοσκόπησης.

Επιπλέον, η Μπάρμπα Στάθης, που φέτος κλείνει τα 50 της χρόνια, διακρίθηκε και βραβεύθηκε  στην 5η διοργάνωση των «Πρωταγωνιστών της Ελληνικής Οικονομίας» και συγκεκριμένα στην κατηγορία «Επιχειρηματική Εξωστρέφεια». Σημείο εκκίνησης για τη διάκριση, η αναφορά των αποτελεσμάτων της οικονομικής έκθεσης των εταιρειών και στη συνέχεια η αξιολόγηση του δημοσιογραφικού επιτελείου με κριτήριο τον αριθμό των χωρών εξαγωγικής δραστηριότητας, το εύρος των προϊόντων αλλά και το ποσοστό συμμετοχής των εξαγωγών στον κύκλο εργασιών. Αξίζει να σημειωθεί ότι στρατηγικό στόχο της Μπάρμπα Στάθης για το 2019 αποτελεί η εξωστρέφεια και η ανάδειξη της ποιότητας και της διατροφικής αξίας των λαχανικών που καλλιεργούνται στην Ελλάδα, αφού το κλίμα της χώρας και οι εδαφολογικές της συνθήκες διαμορφώνουν λαχανικά ανώτερης ποιότητας, τα οποία με την εγγύηση της Μπάρμπα Στάθης, αποτελούν ένα άκρως εξαγώγιμο προϊόν.