Το Ταλαγάνι Αποστόλου, το γνωστό τυρί σχάρας με τη μαστιχωτή υφή και τις νότες δυόσμου, κέρδισε τις εντυπώσεις των κριτών σε δύο διαγωνισμούς ποιότητας και γεύσης, αποσπώντας ένα χρυσό αστέρι στα Great Taste Awards 2023 και το Ασημένιο Βραβείο στα Olymp Taste Awards 2023.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, το εν λόγω τυρί σχάρας είναι ιδιαίτερο ευέλικτο και δίνει γεύση σε κάθε συνταγή, ενώ «ταιριάζει σε κάθε περίσταση – από τις σαλάτες, τις πίτσες και τα burger μέχρι τις πιο παραδοσιακές συνταγές για το κυριακάτικο τραπέζι. Την ίδια στιγμή, καταναλώνεται και σκέτο, με λίγο λεμόνι ή κάποιο γλυκό του κουταλιού, chutney ή μαρμελάδα». Προετοιμάζεται σε αντικολλητικό τηγάνι (χωρίς λάδι) ή μια σχάρα μέσα σε 2 λεπτά.