Στα Bravo Sustainability Dialogues & Awards 2022, στον πυλώνα Bravo Society, διακρίθηκε η εταιρεία ΔΩΔΩΝΗ για τη στήριξη της ελληνικής κοινωνίας από το 2013 έως και σήμερα.

Συγκεκριμένα, και ύστερα τη διαδικασία αξιολόγησης των Επιτροπών και της δημόσιας ψηφοφορίας του ευρύτερου κοινού στα Bravo Awards 2022, η ΔΩΔΩΝΗ διακρίθηκε για το συνεχές κοινωνικό πρόγραμμα τη «Η Γεύση του Καλού» , μέσω του οποίου, φέτος, προχώρησε σε παραγωγή 10,5 τόνων ΔΩΔΩΝΗ Στραγγιστό γιαούρτι ελαφρύ 2% το οποίο διατέθηκε σε φορείς που δραστηριοποιούνται στην Ήπειρο, στην Αττική, στην Ξάνθη & Δράμα καθώς και σε Νησιά του Αργοσαρωνικού και του Βορείου Αιγαίου.

Έως σήμερα, η ΔΩΔΩΝΗ έχει δωρίσει 10 εκατομμύρια μερίδες προϊόντων σε όλη την Ελλάδα, μεταξύ άλλων σε ευπαθείς κοινωνικές ομάδες και φορείς αυτών, όπως το Χαμόγελο του Παιδιού, τα παιδιά της ΕΛΕΠΑΠ, την Κιβωτό κα.

Στο πλαίσιο της βράβευσης, ο Μιχάλης Παναγιωτάκης Διευθύνων Σύμβουλος της ΔΩΔΩΝΗ, δήλωσε σχετικά: «Η διάκριση αυτή αποτελεί σημαντική επιβράβευση των προσπαθειών της οικογένειας της ΔΩΔΩΝΗ για τη στήριξη και ενσωμάτωση των ευάλωτων ομάδων σε όλη την Ελλάδα. Χαιρόμαστε ιδιαίτερα για αυτή την αναγνώριση και δεσμευόμαστε να συνεχίσουμε το έργο μας, με την ίδια αφοσίωση και δυναμική, με ουσιαστικές πράξεις, συμμετέχοντας στην κοινή προσπάθεια αποτελεσματικής αντιμετώπισης του υποσιτισμού και την ίση πρόσβαση όλων στην τροφή.»