Δωρεά αναλώσιμου και υγειονομικού υλικού από την Κολιός

Δωρεά αναλώσιμου και υγειονομικού υλικού από την Κολιός. 

Στη δωρεά αναλώσιμου και υγειονομικού υλικού προχώρησε η γνωστή γαλακτοβιομηχανία Κολιός, προκειμένου να συμβάλει στην αντιμετώπιση των αυξημένων αναγκών για την προστασία ιατρών και νοσηλευτών των νοσοκομείων Γ.Ν. Κιλκίς και Γ.Ν. Θεσσαλονίκης “Ιπποκράτειο”.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση:

«Η Κολιός Α.Ε, ελληνική βιομηχανία γάλακτος, ενισχύει την προσπάθεια του Εθνικού Συστήματος Υγείας, σεβόμενη απόλυτα την προσπάθεια του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού της χώρας μας, που καθημερινά δίνει μάχη για την αντιμετώπιση της πανδημίας του νέου κορωνοϊού.

Σε συνεννόηση με τη διοίκηση του Γενικού Νοσοκομείου Κιλκίς, καθώς και του Γενικού Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης “Ιπποκράτειο” προχωρά στην δωρεά αναλώσιμου και υγειονομικού υλικού όπως χειρουργικές μάσκες και φίλτρου, γάντια, στολές και μπλούζες προστασίας, οξύμετρα, γυαλιά και μάσκες προστασίας, έτσι ώστε να συμβάλει στην αντιμετώπιση των αυξημένων αναγκών για την προστασία ιατρών και νοσηλευτών των νοσοκομείων.

Η Κολιός ΑΕ έχοντας ως πρώτη προτεραιότητα την υγεία και ασφάλεια των εργαζομένων της, τηρεί απαρέγκλιτα όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας τους, ακολουθώντας πιστά τις προβλεπόμενες οδηγίες του ΕΟΔΥ και των αρμοδίων αρχών. Με υψηλό αίσθημα ευθύνης, φροντίζει έτσι ώστε να εξασφαλιστεί η ομαλή τροφοδοσία και επάρκεια της αγοράς με τα υψηλής ποιότητας τυροκομικά και γαλακτοκομικά προϊόντα  που παράγει.

Σ΄ αυτό τον αγώνα, ας παραμείνουμε ενωμένοι και κοινωνικά αλληλέγγυοι, προκειμένου, από τη μάχη κατά της πανδημίας της νόσου Covid-19, να βγούμε νικητές.»