Δύο νέα επιδόρπια γιαουρτιού από την Κρι Κρι

Με δύο νέες προτάσεις ανανεώνει φέτος η Κρι Κρι τη σειρά στα επιδόρπια γιαουρτιού με φρούτα. Οι νέοι συνδυασμοί γεύσεων Λεμόνι-Ginger και Αρώνια-Δαμάσκηνο, έφεραν δύο νέα καινοτόμα προϊόντα  που προσφέρουν ακόμα περισσότερες επιλογές.

Το επιδόρπιο γιαούρτης Κρι Κρι Λεμόνι-Ginger αποτελεί την πλέον ιδιαίτερη πρόταση της σεζόν στα επιδόρπια γιαουρτιού με φρούτα. Το δροσερό και μυρωδάτο λεμόνι συναντά το πικάντικο και αρωματικό ginger, δημιουργώντας έναν από τους πιο ταιριαστούς και ενδιαφέροντες  συνδυασμούς του καλοκαιριού. Το λεμόνι αποτελεί επίσης εξαιρετική πηγή βιταμίνης C, ενώ το ginger, γνωστό για τις πολλές ευεργετικές ιδιότητές του, αποτελεί πηγή μαγνησίου και καλίου.

Το επιδόρπιο γιαούρτης Κρι Κρι Αρώνια-Δαμάσκηνο συνδυάζει το μοντέρνο superfruit αρώνια, γνωστό στην Ελλάδα από την παραγωγή του στις Σέρρες, με το δαμάσκηνο. Η υψηλής διατροφικής αξίας αρώνια έχει ισχυρή αντιοξειδωτική δράση, που οφείλεται στις βιταμίνες C, Α, Ε και β-καροτένιο, ενώ το δαμάσκηνο, όπως είναι γνωστό συμβάλλει στην ομαλή λειτουργία του πεπτικού συστήματος.