Μασούτης: Ολοκληρώνεται η μετάβαση στην Προμηθευτική

Τους επόμενους μήνες αναμένεται να ολοκληρωθεί η εξαγορά των καταστημάτων της Προμηθευτικής από τη Μασούτης, με τα σούπερ μάρκετ της Αθηναϊκής «αλυσίδας» να αλλάζουν σήμα και να μετατρέπονται σε καταστήματα «Μασούτης».

H Διαμαντής Μασούτης Α.Ε. εξαγόρασε την αλυσίδα καταστημάτων Προμηθευτική Τροφίμων Α.Ε. που βρίσκεται στο νομό Αττικής, με 57 σημεία πώλησης σε λειτουργία και 2 νέα που ανοίγουν με το πρότυπο σχεδιασμό καταστημάτων Μασούτης. Πραγματοποίησε έτσι, τη μεγαλύτερη εξαγορά που έχει κάνει η εταιρεία στα 42 χρόνια της αναπτυξιακής της πορείας.

Ως εκ τούτου, αναμένεται πλέον και η μετάβαση στη νέα «εποχή» με το σήμα της «Μασούτης» να μπαίνει στο σύνολο των καταστημάτων που εξαγοράστηκαν. Σύμφωνα με πληροφορίες λοιπόν, αυτό αναμένεται να γίνει τους επόμενους μήνες, μετά το καλοκαίρι, αλλά και πριν τη νέα χρονιά, ώστε το 2019 να έχουν ξεκινήσει κανονικά τη λειτουργία τους με τη νέα μορφή.

Σημειώνεται ότι η Διαμαντής Μασούτης Α.Ε. είναι market leader του κλάδου στην Βόρεια Ελλάδα. Διαθέτει δίκτυο καταστημάτων με 273 καταστήματα, 251 καταστήματα λιανικής και 22 καταστήματα χονδρικής Cash & Carry. Αναπτύσσεται γεωγραφικά σε όλους τους νομούς της Μακεδονίας, Θράκης, Θεσσαλίας, Ήπειρο, Φθιώτιδα, Αιτωλοακαρνανία, Εύβοια και τα νησιά Λήμνο, Λέσβο, Χίο και Θάσο. Για το 2017 το προσωπικό που απασχολήθηκε από την εταιρεία, στο σύνολο του ήταν 7.479 άτομα.