Ελληνικό τζιν με 12 βότανα της Μεσογείου

Ελληνικό τζιν με 12 βότανα της Μεσογείου. 

Ένα ελληνικό τζιν κυκλοφόρησε πρόσφατα από την Ποτοποιία-Αποσταγματοποιία Μελισσανίδη, εμπνευσμένο από τη Μεσόγειο, το Mataroa Mediterranean Dry Gin.

Πιο συγκεκριμένα, το προϊόν περιέχει 12 βοτανικά συστατικά από χώρες της Μεσογείου, δημιουργήθηκε στην Ελλάδα και κλείνει στο ιδιαίτερο μπουκάλι του όλη την τεχνογνωσία των εκατό χρόνων εμπειρίας της Ποτοποιίας-Αποσταγματοποιίας Μελισσανίδη. 
Για τη δημιουργία του επιλέχθηκαν συστατικά με ιδιαίτερα δυνατά χαρακτηριστικά, που βάζουν έντονη υπογραφή στο τελικό γευστικό αποτέλεσμα: Καρποί Άρκευθου (Κροατία), Ρίζα Αγγελικής και Λεβάντα (Γαλλία), Σπόροι Κόλιανδρου (Τυνησία), Ρίζα Όρρις (Ιταλία), Φύλλα Δάφνης (Συρία), Γλυκόριζα (Τουρκία), Φλούδες Πορτοκαλιού (Ισπανία), Φλούδες Λεμονιού (Αίγυπτος), Χαμομήλι (Κύπρος), και φυσικά, μοναδική Ελληνική Μαστίχα, από τα μαστιχόδεντρα της Νότιας Χίου.

Μετά από τέσσερα χρόνια δοκιμών, η τελική συνταγή του Mataroa Mediterranean Dry Gin  διατηρεί ισορροπία ανάμεσα στις γευστικές αποχρώσεις και καταναλώνεται σκέτο, με λίγο πάγο, ενώ μπορεί να χρησιμοποιηθεί και σε cocktails.

Ενημερωθείτε για τα προϊόντα της εταιρείας Μελισσανίδη στο τηλ. 2384 022286Μετά από τέσσερα χρόνια δοκιμών, η τελική συνταγή του Mataroa Mediterranean Dry Gin  διατηρεί ισορροπία ανάμεσα στις γευστικές αποχρώσεις και καταναλώνεται σκέτο, με λίγο πάγο, ενώ μπορεί να χρησιμοποιηθεί και σε cocktails.Μετά από τέσσερα χρόνια δοκιμών, η τελική συνταγή του Mataroa Mediterranean Dry Gin  διατηρεί ισορροπία ανάμεσα στις γευστικές αποχρώσεις και καταναλώνεται σκέτο, με λίγο πάγο, ενώ μπορεί να χρησιμοποιηθεί και σε cocktails.