ΕΛΤΑ: Επιλογή και των σούπερ μάρκετ στην αγορά ενέργειας

ΕΛΤΑ: Επιλογή και των σούπερ μάρκετ στην αγορά ενέργειαςΣτη δυναμική είσοδο των Ελληνικών Ταχυδρομείων (ΕΛΤΑ) στην αγορά ηλεκτρικής ενέργειας, που «έχει αλλάξει το χάρτη στην παροχή ρεύματος στην Ελλάδα» αναφέρεται σε ανακοίνωσή της η «ΕΛΤΑ Ενέργεια», σημειώνοντας πως το τελευταίο εξάμηνο πέτυχε «εντυπωσιακή αύξηση του μεριδίου της στην αγορά ηλεκτρικής ενέργειας» κατέχοντας πλέον ποσοστό 1,13% της αγοράς, με πελάτες περισσότερα από 10.000 νοικοκυριά αλλά και μεγάλες επιχειρήσεις και οργανισμούς, ανάμεσα στο οποίο και αρκετές αλυσίδες σούπερ μάρκετ.

«Τα Ελληνικά Ταχυδρομεία παρέχουν σύγχρονες και αποτελεσματικές υπηρεσίες με συνέπεια και ωφέλεια για τους πελάτες, έχοντας εδραιώσει δυνατή σχέση εμπιστοσύνης και καθημερινής συνεργασίας μαζί τους, εδώ και 190 χρόνια», αναφέρεται στην ανακοίνωση, σύμφωνα με το ΑΠΕ.

Επιπλέον, τα ΕΛΤΑ ανέφεραν ενδεικτικά, ότι μεταξύ των επιχειρήσεων και οργανισμών που που εξυπηρετούν πλέον στην αγορά της ενέργειας είναι και οι εξής: ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ – METRO – CASH & CARRYMY MARKET – CRETA FARM ΑΒΕΕ – Super Markets «Γαλαξίας» – Elite – Πατραϊκή Χαρτοποιία AE – ΜΥΛΟΙ ΘΡΑΚΗΣ – Ι.ΟΥΖΟΥΝΟΠΟΥΛΟΣ ΑΕ – ΦΙΝΟ – ΑΦΟΙ ΧΑΪΝΑ ΕΕ – GENERAL MILLS ΕΛΛΑΣ ΑΕ – PET CITY AEBE – MULTY FOAM ΑΒΕΕ – Super Markets «Κρητικός» – PIPELIFE ΕΛΛΑΣ ΑΕ – Milkplan – Farming Technologies – ΜΥΡΤΙΑ – Πρότυπος Οικισμός για την ώριμη ηλικία – M. J. Maillis Group.

Μάθετε περισσότερες πληροφορίες για την «ΕΛΤΑ Ενέργεια» στο τηλ. κέντρο: 11135