Έμφαση στα flavor αναψυκτικά για την Green Cola

Έμφαση στα flavor αναψυκτικά για την Green Cola. 

Την περαιτέρω διεύρυνση του μεριδίου με ενίσχυση του προϊοντικού της χαρτοφυλακίου στην εγχώρια αγορά έχει θέσει ως στόχο η διοίκηση της Green Cola Hellas, δίνοντας έμφαση στην κατηγορία των flavor αναψυκτικών.

Το πλάνο ανάπτυξης συνεχίζει να υλοποιείται με σταθερούς ρυθμούς, ενισχύοντας τη γκάμα με την προσθήκη νέων καινοτόμων προϊόντων στην κατηγορία των αναψυκτικών με γεύση φρούτων. Το 2018 η εταιρεία συνέχισε να υποστηρίζει το βασικό της προϊόν, την Green Cola και λάνσαρε στο δεύτερο εξάμηνο τα προϊόντα Green Flavors (πορτοκαλάδα με και χωρίς ανθρακικό, λεμονάδα και βυσσινάδα). Σημειώνεται ότι η παραγωγή των νέων κωδικών θα πραγματοποιείται στις παραγωγικές μονάδες της Ορεστιάδας και της Αττικής αντίστοιχα, εξυπηρετώντας εξ ολοκλήρου την κάλυψη διανομής στην ελληνική επικράτεια.

Σε συνέχεια του αυξημένου ρυθμού ανάπτυξης, που παρουσιάζει τόσο στο εσωτερικό όσο και στο εξωτερικό, με συνεχή διερεύνηση στρατηγικών συνεργατών, η Green Cola διατηρεί σταθερά τη δεύτερη θέση στην κατηγορία αναψυκτικών τύπου cola καταγράφοντας υψηλό μερίδιο αγοράς , ενώ είναι πρώτη σε προτιμήσεις στην κατηγορία των αναψυκτικών με στέβια με ποσοστό που ξεπερνά το 70%.

Παράλληλα, τα flavors, μέσα σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα σχεδόν δύο μηνών, έφτασαν σε μερίδιο το 5%.

Όπως επισημαίνει, από το 2012 και την είσοδο της πρώτης Cola με φυσικά συστατικά και γλυκαντικά από το φυτό στέβια, η Green Cola κατάφερε να δημιουργήσει μια νέα κατηγορία αναψυκτικών, καλύπτοντας ένα σημαντικό κενό της ελληνικής αγοράς. Πλέον, με την αυξημένη καταναλωτική ζήτηση επιβεβαιώνει την δυναμική της πορεία και εντάσσει επιπλέον στο προϊοντικό της χαρτοφυλάκιο γεύσεις με φρούτα, με αυθεντική και πρωτότυπη συνταγή της.