Με μία νέα αποκλειστική αντιπροσωπεία-διανομή χειροποίητων πούρων, επανέρχεται στην ελληνική αγορά η εταιρεία Καρύδης AE, καθώς ανακοίνωσε τη συνεργασία της με το εργοστάσιο TABACALERA DE NICARAGUA S.A και φέρνει στη μικρή λιανική 14 εμπορικά σήματα της κατηγορίας.

Η εταιρεία αποτελεί έναν από τους κορυφαίους προμηθευτές καπνικών στα μίνι μάρκετ και τα περίπτερα, δραστηριοποιούμενη στη αγορά των πούρων από το 1998.

Η ανακοίνωση της εταιρείας

Αγαπητοί μας συνεργάτες,

Μετά από απουσία 2 ετών από την ελληνική αγορά λόγω της παγκόσμιας πανδημίας, σας ενημερώνουμε ότι από 21 Μαρτίου 2022 θα είναι ξανά ετοιμοπαράδοτα και η εταιρεία μας συνεχίζει για την Ελλάδα την αποκλειστική αντιπροσωπεία-διανομή των χειροποίητων πούρων του εργοστασίου της TABACALERA DE NICARAGUA S.A

Τα εμπορικά σήματα παραμένουν (14) και είναι τα εξής:

ANEJO, BARON, BUENAVENTURA, DIAMANTE, DON ARMADO, EL GRAN RAY, FUERTE, FLOR FINA, FUNDADOR, GLORIA DE LEON, HOJA, MONTEGO, SELECCION PRIVADA, RESERVA LIMITADA, τα οποία θα αποτελούνται από 57 ετοιμοπαράδοτους συνολικούς κωδικούς.

Η επιλογή μας αυτή στηρίζετε στην εξαιρετική σχέση ποιότητας και τιμής των προϊόντων, καθώς και στις εξαιρετικές προσπάθειες που είχε καταβάλει και έκανε γνωστά στην Ελλάδα η εταιρεία CURIVARRI του Ανδρέα Θρουβάλα, καθώς και η εταιρεία μας τα προηγούμενα χρονιά πριν το χτύπημα της πανδημίας.

Ο στόχος μας διπλός και δύσκολος.

Ο πρώτος στόχος να διαχειριστούμε σωστά την αρχική πρώτη έντονη ζήτηση & ανάπτυξη στην ελληνική αγορά των παραπάνω προϊόντων.

Ο δεύτερος στόχος να πετύχουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα που είναι η Νο.2 θέση σε πωλήσεις στην Ελλάδα στην κατηγορία χειροποίητα πούρα στα τέλη του 2022.

Πιστεύουμε ότι θα σας έχουμε κοντά μας στην νέα μας προσπάθεια αυτή, και σας ευχαριστούμε πολύ που από το 1998 μας εμπιστεύεστε στον θαυμαστό κόσμο των πούρων.