Επεκτείνεται το επίδομα των 800 ευρώ

Επεκτείνεται το επίδομα των 800 ευρώ. 

Ο έκτακτος μισθός των 800 ευρώ επεκτείνεται σε εργαζόμενους σε επιχειρήσεις που λειτουργούν με μείωση του τζίρου, αλλά και σε όσους απολύθηκαν ή εξαναγκάστηκαν σε παραίτηση από 1η Μαρτίου, σύμφωνα με τα όσα δήλωσε ο πρωθυπουργός κ. Κυριάκος Μητσοτάκης.

 Παράλληλα, το δώρο του Πάσχα θα καταβληθεί στο ακέραιο και έκτακτο δώρο θα λάβουν οι εργαζόμενοι στα νοσοκομεία και οι υπάλληλοι της πολιτικής προστασίας για την προσφορά τους εν μέσω κορονοϊού.

«Τα δύσκολα είναι ακόμα μπροστά μας. Πήραμε νωρίτερα από άλλες χώρες δραστικά μέτρα για να μειώσουμε τη διάδοση του ιού, αλλά δεν ξέρουμε ακόμα πόσο αποτελεσματικά θα είναι.

Οι επόμενες εβδομάδες θα είναι καθοριστικές και για τη χώρα μας. Είναι στο χέρι μας να αποδειχθούν σκληρές και περίπλοκες αλλά όχι εφιαλτικές. Σας ζητώ, λοιπόν, να μη γκρεμίσουμε τώρα όλα όσα χτίσαμε το τελευταίο διάστημα.

Στην Ιταλία δεν έχουν φέρετρα να θάψουν τους νεκρούς τους. Κι όμως εδώ διακρίνω, από ορισμένους, έναν αδικαιολόγητο εφησυχασμό. Δεν θα τον ανεχτώ» τόνισε ο πρωθυπουργός στο μήνυμά του.