Στην ανακαίνιση του μεγαλύτερου καταστήματός της, στο Νέο Ηράκλειο, προχώρησε η αλυσίδα λιανικής βιολογικών τροφίμων Βιολογικό Χωριό αναβάθμισης του δικτύου της, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση.

Το κατάστημα, συνολικής έκτασης 350 τ.μ., μαζί με τις επιλογές σε βιολογικά, vegan, vegetarian, gluten free και οικολογικά προϊόντα, προετοιμάζει τμήμα για το Vegan Snack Bar «Crudo», καθώς και healthy bar με ροφήματα και σνακ (snack) από 100% φυσικές πρώτες ύλες. Παράλληλα, διαθέτει σύγχρονο σχεδιασμό σε επίπεδο φωτισμού και επίπλων και μεγάλους διαδρόμους, καθώς και αποκλειστικό χώρο για το Τμήμα Καλλυντικών, ενώ λειτουργεί και βιολογικό κρεοπωλείο με κρέατα ελληνικής παραγωγής. Ταυτόχρονα, το κατάστημα διαθέτει και ευρύχωρο εξωτερικό parking.

Ο υπεύθυνος ανάπτυξης δικτύου του Βιολογικού Χωριού, Γεώργιος Γραμματάς, δήλωσε σχετικά: «Η ανακαίνιση του μεγαλύτερου καταστήματός μας, στο Νέο Ηράκλειο, εντάσσεται στο επενδυτικό πλάνο που ακολουθούμε απρόσκοπτα. Το να επιτυγχάνουμε βήμα-βήμα όλα όσα σχεδιάζουμε, σε μια περίοδο γεμάτη προκλήσεις, είναι ο κυρίαρχος στόχος μας. Έτσι, καταφέρνουμε να εξελίσσουμε διαρκώς το δίκτυο και τις υπηρεσίες μας, ώστε να παρέχουμε στους καταναλωτές βιολογικά τρόφιμα και προϊόντα υψηλής ποιότητας, δημιουργώντας μέλλον στη σύγχρονη διατροφή».