Επετειακά Lego με

Επετειακά Lego με «Φιλαράκια» βγαίνουν στην αγορά. 

Η αγορά των παιχνιδιών είναι σημαντική και για τον κλάδο των μίνι μάρκετ, ειδικά τώρα στην έναρξη της σχολικής χρονιάς, αλλά και καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους. Στο πλαίσιο αυτό, στο επόμενο τεύχος του περιοδικού «Mini Market & Μικρή Λιανική» μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα για τον κλάδο σε ένα αναλυτικό αφιέρωμα για τις εταιρείες και τα παιχνίδια, που είναι διαθέσιμα στην ελληνική αγορά.

Στο εξωτερικό πάντως, ένα από τα παιχνίδια, που αναμένεται να γίνει ανάρπαστο το προσεχές διάστημα, είναι τα επετειακά Lego για τη διάσημη, και στην Ελλάδα, σειρά «Τα Φιλαράκια». Με αφορμή τη συμπλήρωση 25 χρόνων, η εταιρεία προσφέρει το αγαπημένο καφέ της σειράς σε ένα κιτ με 1.070 κυβάκια (το «LEGO Ideas Central Perk» θα κυκλοφορήσει την 1η Σεπτεμβρίου).

Το σετ περιλαμβάνει τα πάντα: Εκτός από τον θρυλικό καναπέ, μια πολυθρόνα, δύο καρέκλες και ένα τραπέζι. Το περιβάλλον του καφέ δηλώνουν μια εφημερίδα, 15 φλιτζάνια καφέ, ένα σήμα «Ρεζερβέ» και τρία βάζα με λουλούδια (τα οποία σχηματίζεις με κυβάκια). Μηχανισμός επιτρέπει την περιστροφή του σετ ώστε να αποκαλυφθεί η πρόσοψη του Central Perk, η οποία πλαισιώνεται από προβολείς για τηλεοπτικό γύρισμα.

Το σετ ανήκει στο πρόγραμμα LEGO Ideas, το οποίο επιτρέπει στους θαυμαστές αυτού του κόσμου από κυβάκια να υποβάλουν τις δικές τους ιδέες. Αν μια ιδέα πάρει 10.000 ψήφους από την κοινότητα των φανατικών, τότε η δανέζικη εταιρεία παιχνιδιών εξετάζει το ενδεχόμενο υλοποίησής της.