ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ, Forlabels

Επιχειρηματική αριστεία για 9 μέλη της Ελλα – Δικά μας. 

Εννέα εταιρείες-Μέλη της Πρωτοβουλίας Ελλα-Δικά μας διακρίθηκαν στον καταξιωμένο θεσμό επιχειρηματικής αριστείας Diamonds of the Greek Economy 2019 που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 10 Ιουλίου στο Grande Bretagne Hotel Athens παρουσία σημαντικών προσωπικοτήτων από τον επιχειρηματικό κόσμο.

Ανάμεσα στους βραβευθέντες ξεχώρισαν η ΕΖΑ, η Endless-Ευρωχαρτική, η Cretan Mill και η ΧΗΤΟΣ – φυσικό μεταλλικό νερό ΖΑΓΟΡΙ, ενώ διακρίσεις κατέκτησαν η ΕΨΑ, η Ποτοποιία Βαρβαγιάννη, η Λουξ, η Ποτοποιία Πλωμαρίου Ισίδωρος Αρβανίτης και η Δ. Κορωνάκης. Οι εταιρείες-Μέλη της Πρωτοβουλίας Ελλα-Δικά μας, όπως και οι υπόλοιπες εταιρείες που βραβεύτηκαν, κατέδειξαν τις σημαντικές προοπτικές και δυνατότητες της ελληνικής επιχειρηματικότητας ατενίζοντας με αισιοδοξία το μέλλον της εγχώριας οικονομίας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι βραβεύσεις  στηρίχθηκαν σε αυστηρή αξιολόγηση 10.000 εκ των σημαντικότερων βάσει κύκλου εργασιών επιχειρήσεων, η οποία κατέληξε στην παρουσίαση των υγιέστερα αναπτυσσόμενων εταιρειών βάσει πέντε συγκεκριμένων οικονομικών δεικτών.

Οι βραβεύσεις και διακρίσεις των Μελών της Ελλα-Δικά μας αποδεικνύουν ότι παρά τις δύσκολες συνθήκες της εποχής, οι εταιρείες που έχουν ενώσει δυνάμεις με την Πρωτοβουλία, δημιουργούν προϊόντα υψηλότερης προστιθέμενης αξίας για την Ελληνική Οικονομία ενώ αποτελούν τις υγιέστερα αναπτυσσόμενες επιχειρήσεις της εγχώριας αγοράς.