Ένα νέο επιδόρπιο γιαουρτιού ΔΩΔΩΝΗ με φρούτα από ελληνικό γάλα, χωρίς χρωστικές, τεχνητά γλυκαντικά, συντηρητικά και ζελατίνη έχει κυκλοφορήσει το τελευταίο διάστημα στην αγορά. Δεν περιέχει κρυσταλλική ζάχαρη, αλλά φρουκτόζη και παράγεται με κομμάτια φράουλας ή ροδάκινου.

Σύμφωνα με την εταιρεία, το επιδόρπιο γιαουρτιού ΔΩΔΩΝΗ με φρούτα έχει χαμηλά λιπαρά (1,7% ) και υψηλή περιεκτικότητα σε πρωτεΐνη (11g ανά κύπελο). Είναι πηγή βιταμινών Β12 & D και ιχνοστοιχείων Ασβεστίου (Ca), Σεληνίου (Se) και Ψευδαργύρου (Zn) με αποτέλεσμα να:

– Ενισχύει την άμυνα του οργανισμού λόγω των βιταμινών Β12, D και των ιχνοστοιχείων Σεληνίου (Se) και Ψευδαργύρου (Zn), που συμβάλλουν στη φυσιολογική λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος.

– Βοηθάει τον μεταβολισμό λόγω της βιταμίνης Β12 και του Ασβεστίου (Ca) τα οποία συμβάλλουν στη φυσιολογική λειτουργία των μεταβολικών διεργασιών που αποσκοπούν στην παραγωγή ενέργειας, στα πλαίσια μιας ποικίλης και ισορροπημένης διατροφής ακολουθώντας έναν υγιεινό τρόπο ζωής. Κυκλοφορεί σε πολυσυσκευασίες των 2 τεμαχίων (200g το καθένα).

Ενημερωθείτε για τα προϊόντα ΔΩΔΩΝΗ στο τηλ. 800 11 858585