Έρχεται στην Αθήνα το

Έρχεται στην Αθήνα το «σούπερ μάρκετ των φτωχών». 

Έρχεται στην Αθήνα το "σούπερ μάρκετ των φτωχών"Ένα σουπερ μάρκετ διαφορετικό από τα υπόλοιπα αναμένεται να κάνει την «είσοδό» του στο λεκανοπέδιο της Αττικής, σύμφωνα με πληροφορίες του Αθήνα 9,84.

Μετά τις γενικότερες ανακατατάξεις, που έχουν σημειωθεί τα τελευταία χρόνια στο οργανωμένο λιανεμπόριο, το «σούπερ μάρκετ των φτωχών» φαίνεται ότι είναι το νέο επενδυτικό πλάνο που θα πάρει σάρκα και οστά, αποτελώντας το πρώτο κατάστημα για την αλυσίδα easyfoodstores. Τα easyfoodstores, τα λεγόμενα και «σούπερ μάρκετ των φτωχών», που ξεκίνησαν στην Βρετανία διαθέτοντας είδη διατροφής σε πολύ χαμηλές τιμές, θα αποτελέσουν το νέο επιχειρηματικό βήμα του Στέλιου Χατζηιωάννου στο εγχώριο λιανεμπόριο.

Σύμφωνα με την ίδια πηγή, τα σούπερ μάρκετ του Στέλιου Χατζηιωάννου θα διαθέτουν προϊόντα μακράς διαρκείας σε μια τιμή 35-40 λεπτών, ενώ το πρώτο κατάστημα θα στεγάζεται στο κέντρο της Αθήνας. Ο ίδιος επιχειρηματίας μάλιστα είχε αναφερθεί παλαιότερα στην επίσπευση της έλευσης των easyfoodstores στην Αθήνα, στο περιθώριο της εκδήλωσης για την οικονομική ενίσχυση των συγγενών των θανόντων της φονικής πυρκαγιάς στο Μάτι, ωστόσο δεν διευκρίνισε εάν πρόκειται να μισθώσει ή να αγοράσει ακίνητο για την υλοποίηση του σχεδίου.