ΦΑΓΕ: Νέο γιαούρτι Junior με 50% λιγότερα σάκχαρα

Μία πιο υγιεινή επιλογή στην κατηγορία των στραγγιστών γιαουρτιών για μικρά παιδιά, πρόσθεσε στη γκάμα της, η γαλακτοβιομηχανία ΦΑΓΕ, αφού το νέο γιαούρτι Junior διαθέτει 50% λιγότερα σάκχαρα.

Με βάση τα στοιχεία της IRI και υπολογίζοντας τα προϊόντα που κατείχαν μερίδιο όγκου πωλήσεων 88,1% στα σούπερμαρκετ στην Ελλάδα, κατά το 12μηνο Ιούνιος 2017 – Μάιος 2018, τα «παιδικά στραγγιστά γιαούρτια» περιέχουν κατά αριθμητικό μέσο όρο 14,3g σακχάρων ανά 100g προϊόντος. Την ίδια ώρα, το νέο γιαούρτι Junior αποτελείται σύμφωνα με τη ΦΑΓΕ, από μόνο 6,4g συνολικά σάκχαρα ανά 100g προϊόντος, χωρίς συντηρητικά και είναι φτιαγμένο με στραγγιστό γιαούρτι.

ΦΑΓΕ: Νέο γιαούρτι Junior με 50% λιγότερα σάκχαραΔιατίθεται δε, σε 6 νέες γεύσεις φρούτων, μπισκότου ή βανίλιας και με κρεμώδη υφή, όντας φυσική πηγή πρωτεΐνης, φωσφόρου, ασβεστίου και βιταμίνης Β12.

Μάθετε περισσότερα για τα προϊόντα της ΦΑΓΕ στο τηλ.: 2102892555