Απλώς 100% φρούτα κι απολύτως τίποτα άλλο!

Ακολουθώντας τις σύγχρονες διατροφικές τάσεις, η εταιρεία Ελγέκα λανσάρει ένα νέο προϊόν με την μάρκα BEAR και προσφέρει μια νόστιμη, υγιεινή γκάμα σνακ για τις οικογένειες και τα παιδιά τους. Το νέο αυτό προϊόν είναι διαθέσιμο σε μίνι μάρκετ και καταστήματα ψιλικών και περίπτερα σε όλη την Ελλάδα.

Σνακ φρούτων από την Ελγέκα

Τα Fruit Rolls Bear είναι τα μοναδικά σνακ φρούτων για παιδιά από ολόκληρα φρούτα εποχής, που συλλέγονται από δέντρα όταν είναι απόλυτα ώριμα και στη σαιζόν τους, τα οποία στη συνέχεια ψήνονται σε φούρνο χαμηλής θερμοκρασίας, για να διατηρηθεί όλη η φρουτένια τους απόλαυση!

  • Διασκεδαστική επιλογή για τα παιδιά. Η φιλοσοφία της Ελγέκα πίσω από το εμπορικό σήμα BEAR είναι τόσο απλή όσο και φιλόδοξη: να γίνει το νέο αυτό σνακ φρούτων η πιο υγιεινή και νόστιμη επιλογή για τους γονείς, και ταυτόχρονα, διασκεδαστική κι ελκυστική για τα παιδιά! Είναι δεδομένο ότι οι γονείς αγαπούν το BEAR και το εμπιστεύονται, αφού τα προϊόντα της γκάμας αποτελούν ένα υγιεινό σνακ που απολαμβάνουν τα παιδιά τους.
  • Σνακ Bear σε τέσσερις γεύσεις. H νέα αυτή σειρά σνακ από την Ελγέκα διατίθεται σε τέσσερις ξεχωριστές γεύσεις: Μήλο, Φράουλα, Μάνγκο και Βατόμουρο, ενώ στο σύνολό τους τα προϊόντα δεν περιλαμβάνουν ζάχαρη, στοχεύοντας στην υγιεινή διατροφή των παιδιών.

Το προϊόν διατίθεται σε μίνι μάρκετ και καταστήματα της μικρής λιανικής.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε  στα τηλέφωνα 2310 779700 (Θεσσαλονίκη) και 210 2415100 (Αθήνα).