Με νέα προϊόντα, κατάλληλα και για τα ράφια της μικρής λιανικής, έχει εμπλουτίσει το χαρτοφυλάκιό της η MEDITERRA. Η εταιρεία από τη Χίο, διαχειρίστρια των δημοφιλών mastihashop, λάνσαρε τη σειρά προϊόντων σε σκόνη Cultura Mediterra με σκοπό να συναντήσει τις ανάγκες των σύγχρονων καταναλωτών για υψηλής ποιότητας προϊόντα, εύχρηστα, με μεγάλη διάρκεια ζωής, χωρίς συντηρητικά και χρωστικές ουσίες.

Δεσπόζουσα θέση στη σειρά κατέχει το freeze dried ελληνικό, αγελαδινό γιαούρτι σε μορφή σκόνης. Πρόκειται για 100% γιαούρτι, χωρίς άλλα συστατικά, πρόσθετα ή συντηρητικά. Το γιαούρτι σε σκόνη συνιστά μια πρόταση πρωϊνού για όλες τις συνθήκες αφού το μόνο που χρειάζεται για την ανασύσταση του είναι το νερό που έχει αφαιρεθεί. Παράλληλα μπορεί να αξιοποιηθεί στην παρασκευή γλυκών, κέικ και smoothies.

Παρασκευάζεται εύκολα και γρήγορα, προσθέτοντας μόνο 120ml νερό. Διατίθεται σε διπλό φακελάκι των 30 γραμμαρίων. Κάθε φακελάκι ισοδυναμεί με µία μερίδα γιαουρτιού ίδιας θρεπτικής αξίας µε ένα γιαούρτι των 150ml.

Ενημερωθείτε για τα προϊόντα της εταιρείας στο τηλ. 210 3614683