Γιορτινές κάψουλες από τη Nespresso

Γιορτινές κάψουλες από τη Nespresso. 

Σε συνεργασία με την αρχιτέκτονα και διακοσμήτρια, India Mahdavi, η Nespressoυποδέχεται την περίοδο των γιορτών με το λανσάρισμα τριών ποικιλιών Limited Edition Festive που αντλούν έμπνευση από παριζιάνικα γλυκά και μίας σειράς από αξεσουάρ.

Οι νέες ποικιλίες βασίζονται σε παραδοσιακές γεύσεις που βρίσκει κανείς σε ζαχαροπλαστεία του Παρισιού, όπως μακαρόν και πραλίνα.

Οι ποικιλίες της σειράς έχουν ως βάση τον καφέ Livanto, ένα χαρμάνι Arabica από τη Νότια και Κεντρική Αμερική. Είναι ένας ισορροπημένος καφές με μία νότα καραμέλας που προσδίδει ισορροπία και ολοκληρώνει αρμονικά τους καφέδες.

  • Nespresso Variations Macaron: Συνδυάζει νότες δημητριακών και γεύση αμυγδάλου, με έμπνευση από τα διάσημα γαλλικά μακαρόν.
  • Nespresso Variations Praline : Αρωματικός espresso συνδυάζει την πληρότητα της βάσης του Livanto με τη γεύση καβουρδισμένου φουντουκιού και τη γλυκύτητα της καραμέλας. Αρμονικό χαρμάνι που θυμίζει επιδόρπιο πραλίνας.
  • Nespresso Paris Black: Espresso που συνδυάζει νότες δημητριακών και ξηρών καρπών με πικάντικους και ξυλώδεις τόνους. Μια αυθεντική εμπειρία, αντάξια των παραδοσιακών παριζιάνικων καφέ.

Για να συνοδεύσει τις νέες ποικιλίες, η India Mahdavi σχεδίασε μία ιδιαίτερη σειρά αξεσουάρ που αναβαθμίζουν την εμπειρία καφέ, αποτελώντας μοναδικό δώρο για τις γιορτές.

Ενημερωθείτε για τα προϊόντα Nespresso στο τηλ. 800 11 71 300