Από τη νέα τάση στα αλκοολούχα ποτά, που ακούει στο όνομα «Hard Seltzer» δεν θα μπορούσε να απουσιάζει η διάσημη Σουηδική εταιρεία παραγωγής μηλίτη, Kopparberg.

Τα δημοφιλή Kopparberg Hard Seltzers αποτελούνται από ανθρακούχο νερό, την διάσημη βάση αλκοόλης KopparSpirit, η οποία δημιουργείται από την ζύμωση φρούτων, που δεν αφήνει υπολειμματική ζάχαρη, καθώς και μοναδικές γεύσεις φρούτων.

Η κατηγορία των Hard Seltzer, είναι μία από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες στον κόσμο, ενώ τα τελευταία χρόνια παρατηρείται μία συνεχώς αυξανόμενη ζήτηση και στην Ελλάδα. Πρόκειται για ένα ποτό, εξαιρετικά ευχάριστο, δροσιστικό και αναζωογονητικό, ιδανική προσθήκη για κάθε μίνι μάρκετ, ειδικά κατά την καλοκαιρινή περίοδο.

Στην Ελλάδα μπορούμε να βρούμε το Kopparberg Hard Seltzer σε μεταλλική συσκευασία των 330ml και να το δοκιμάσουμε σε 3 μοναδικές γεύσεις: Strawberry, Passion Fruit και Mixed Fruit, χωρίς γλουτένη, vegan-friendly, με 5% αλκοόλ (ABV), με μηδενική ζάχαρη και μόλις 93 θερμίδες ανά συσκευασία. Tα Kopparberg Hard Seltzers έρχονται στην Ελληνική αγορά, αποκλειστικά από την εταιρεία ProDrinks.

Περισσότερες πληροφορίες στα τηλ. 210 55 80 910/911/912