Η Coca Cola Τρία Έψιλον «ρίχνει» λεφτά στο Σχηματάρι. 

Νέες  επενδύσεις στο Σχηματάρι δρομολογεί η Coca Cola Τρία Έψιλον, σύμφωνα με όσα επεσήμανε ο γενικός διευθυντής της Coca-Cola Τρία Έψιλον, στο πλαίσιο εκδήλωσης για την παρουσίαση του οικονομικού αποτυπώματος της εταιρείας στην Ελλάδα.

Ο κ. Παπαχρήστου υπογράμμισε ότι χάρη στην ανασυγκρότηση που έγινε τα προηγούμενα χρόνια στο παραγωγικό και διανεμητικό μοντέλο της Ελλάδας μπορεί σήμερα η μονάδα του Σχηματαρίου και η Ελλάδα να είναι στον παραγωγικό και διαμετακομιστικό χάρτη του ομίλου. Επίσης, πρόσθεσε ότι στο τέλος του 2019 θα ανακοινωθούν οι νέες παραγωγικές επενδύσεις για τη μονάδα στο Σχηματάρι, προκειμένου να αναλάβει την παραγωγή και άλλων προϊόντων τα οποία θα εξάγονται στις διάφορες χώρες που δραστηριοποιείται ο μητρικός όμιλος. «Με τις νέες επενδύσεις η Ελλάδα θα γίνει χώρα παραγωγής και εξαγωγής σε άλλες χώρες του ομίλου και σε καινούρια προϊόντα» ανέφερε. Οι νέες επενδύσεις εκτιμάται ότι θα οδηγήσουν σε περαιτέρω αύξηση των εξαγωγών της Coca Cola Τρία Έψιλον, οι οποίες καταλαμβάνουν ποσοστό 6% του κύκλου εργασιών.

Παράλληλα ο κ. Παπαχρήστου, απαντώντας σε σχετική ερώτηση, διευκρίνισε ότι η επένδυση που προγραμματίζει η εταιρεία δεν σχετίζεται με την προϊοντική κατηγορία του καφέ αλλά με άλλη κατηγορία προϊόντων.

Επίσης, συμπλήρωσε ότι από τις αρχές Απριλίου έχει λανσαριστεί στην ελληνική αγορά ένα καινοτόμο προϊόν, η Coca Cola Plus Coffee. «Πιστεύουμε πολύ σε αυτή τη νέα κατηγορία. Οι καταναλωτές γίνονται πολύπλοκοι στις επιλογές τους και εμείς τους δίνουμε πολλές επιλογές. Είμαστε αισιόδοξοι για την πορεία του προϊόντος».