Στο μετρό του Συντάγματος το

Στο μετρό του Συντάγματος το «εικονικό» κατάστημα των My Market. 

Η τεχνολογία φαίνεται ότι θα αποτελέσει το μέλλον για τις μεγάλες αλυσίδες σούπερ μάρκετ, καθώς όλο και περισσότερες εταιρείες χρησιμοποιούν καινοτομίες για να αυξήσουν τα κέρδη τους, παρουσιάζοντας νέες αγοραστικές εμπειρίες στους καταναλωτές.

Στο πλαίσιο αυτό, από την 1η μέχρι και τις 10 Νοεμβρίου, ο σταθμός του μετρό στο Σύνταγμα θα φιλοξενήσει ένα e-spot, όπου μέσω διαδραστικών οθονών τελευταίας τεχνολογίας και αξιοποιώντας το e-shop My market, θα προαγάγει μια καινούρια εμπειρία αγορών. Το ηλεκτρονικό κατάστημα των My market προσφέρει εναλλακτικές λύσεις σε μία εποχή όπου οι συνθήκες της καθημερινότητας δεν επιτρέπουν πάντα την επίσκεψη σε φυσικό κατάστημα σούπερ μάρκετ.

Η συγκεκριμένη ενέργεια εντάσσεται στο πλαίσιο της γενικότερης Οmnichannel στρατηγικής της αλυσίδας, που στοχεύει στη διαμόρφωση μιας ενοποιημένης απρόσκοπτης εμπειρίας, ώστε όλοι οι πελάτες να λαμβάνουν τα ίδια μηνύματα, τόσο από τα φυσικά καταστήματα όσο και από όλα τα ψηφιακά κανάλια. Παράλληλα, το e-spot του Συντάγματος θα δώσει στους καταναλωτές τη δυνατότητα να ψωνίσουν εύκολα, γρήγορα, οικονομικά και -το σημαντικότερο- on the go.

Οι επισκέπτες θα ξεκινούν την περιήγησή τους στο e-shop μέσα από τις οθόνες του εικονικού καταστήματος (e-stop) και θα την ολοκληρώνουν με λίγα μόνο κλικ από το κινητό τους τηλέφωνο.

To ηλεκτρονικό κατάστημα της αλυσίδας My market ξεκίνησε τη λειτουργία του την 1η Νοεμβρίου του 2018, με στόχο την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση των διαδικτυακών πελατών της αλυσίδας. Το e-shop των My market μπορεί να πραγματοποιήσει αποστολές τυποποιημένων προϊόντων σε κάθε γωνιά της ελληνικής περιφέρειας και αποστολές φρέσκων σε 7 μεγάλες πόλεις της Ελλάδας: Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Πάτρα, Ιωάννινα, Λάρισα, Τρίκαλα και Βόλο. εικονικό