Με στόχο την προβολή και προώθηση των προϊόντων της η εταιρεία «ΚΡΙΝΟΣ Α.Ε.» συμμετείχε στην Διεθνή Έκθεση Τροφίμων & Ποτών Food Expo Greece στις 18-20 Μαρτίου 2023 που πραγματοποιήθηκε στο εκθεσιακό κέντρο Metropolitan Expo Athens. Η «ΚΡΙΝΟΣ Α.Ε.» συμμετείχε με ένα σύγχρονο περίπτερο με κυρίαρχα χρώματα το μπλε και το λευκό και με χαρακτηριστικό τις εντυπωσιακές καμάρες κεντρίζοντας το ενδιαφέρον του κοινού και των υποψήφιων αγοραστών. Παρουσιάστηκε η πλήρης σειρά του ούζο KEFI που κατέχει εξέχουσα θέση στην εξαγωγική δραστηριότητα της εταιρείας. Παράλληλα προβλήθηκαν και οι υπόλοιπες κατηγορίες των προϊόντων της όπως το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΚΡΙΝΟΣ, τα αναψυκτικά ΚΡΙΝΟΣ και η σειρά Premium Mixers ROS SOLIS.

Τα στελέχη της εταιρείας και το τμήμα πωλήσεων υποδέχτηκαν με χαρά κοινό και επαγγελματίες. Οι πολυάριθμοι επαγγελματίες τόσο από την Ελλάδα, όσο και από το εξωτερικό που επισκέφθηκαν το περίπτερο της «ΚΡΙΝΟΣ Α.Ε» είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν τα υψηλής ποιότητας προϊόντα της εταιρείας, ενημερώθηκαν για την φιλοσοφία της, την διατήρηση των παραδοσιακών συνταγών, τις διαδικασίες παραγωγής ενώ συζητήθηκαν και νέες προοπτικές συνεργασιών. Κατά την διάρκεια της έκθεσης οι επισκέπτες εντυπωσιάστηκαν από την συνολική εικόνα της εταιρείας και από την μακρά ιστορία και παράδοση της οικογένειας Αναστασοπούλου στο χώρο της εμφιάλωσης. Ειδικότερα, την προσοχή τράβηξε η μοντέρνα και σύγχρονη εμφάνιση των προϊόντων, ενώ καθοριστικό ρόλο έπαιξε η ποιότητα στις γευστικές δοκιμές που πραγματοποιήθηκαν. Στην σειρά του ούζου KEFI την προσοχή τράβηξε το Ouzo KEFI Blue Series με το ισορροπημένο γευστικό προφίλ του. Το Ouzo KEFI Silver Series κέρδισε το κοινό με την μοντέρνα και μινιμαλιστική συσκευασία του. Η κρυστάλλινη φιάλη του Ouzo KEFI Gold Series με τη διακόσμηση από αληθινά φύλλα χρυσού μαγνήτισε τα βλέμματα, ενώ η γεύση του με το περίφημο blend από 20 διαφορετικά αρωματικά και βότανα της ελληνικής φύσης, ικανοποίησε και τους πιο απαιτητικούς.

Στην κατηγορία των αναψυκτικών και των αεριούχων ποτών, το ενδιαφέρον στράφηκε στην ΚΡΙΝΟΣ Φράουλα που παράγεται με τον φυσικό χυμό από ελληνικές φράουλες. Η πορτοκαλάδα και η λεμονάδα ΚΡΙΝΟΣ αποτέλεσαν κλασσικές και σταθερές επιλογές στην προτίμηση κοινού και επαγγελματιών. Οι νέες 100% ανακυκλώσιμες συσκευασίες των αναψυκτικών ΚΡΙΝΟΣ στα μοντέρνα sleek αλουμινένια κουτάκια έκαναν την έκπληξη και βρήκαν θετική ανταπόκριση από όλους.

Τα premium mixers ROS SOLIS εντυπωσίασαν τόσο με την διαφορετική τους εμφάνιση και τοποθέτηση, όσο και με τις γεύσεις Pink Grapefruit Soda, Cucumber n’ Basil Tonic, Bergamot n’ Mandarin Soda, Tonic Water και Ginger Beer. 

Η εμφάνιση του Φυσικού Μεταλλικού Νερό ΚΡΙΝΟΣ στην συσκευασία του 1 λίτρου κέντρισε τους επισκέπτες με τη σύσταση και τη διαφορετική του εικόνα στην φούξια φιάλη του. Τα προϊόντα και η συνολική εικόνα της «ΚΡΙΝΟΣ Α.Ε.» βρήκαν ανταπόκριση από τους επισκέπτες της έκθεσης FOOD EXPO Greece με αποτέλεσμα να γίνουν νέες συμφωνίες και συνεργασίες. H οικογένεια της «ΚΡΙΝΟΣ Α.Ε.» ευχαριστεί πελάτες, προμηθευτές και νέους συνεργάτες που την επισκέφθηκαν και είχαν την ευκαιρία να ανταλλάξουν απόψεις και ιδέες μετά τα δύσκολα χρόνια της πανδημίας που πέρασαν.