Η Imperial Brands προχώρησε σε ένα ακόμη καινοτόμο λανσάρισμα, διαθέτοντας στην αγορά της μικρής λιανικής, τις νέες θερμαινόμενες ράβδους τσαγιού με νικοτίνη iSENZIA.

Η εταιρεία έχει ξεχωρίσει τα τελευταία χρόνια στην αγορά των καπνικών νέας γενιάς, με τα ηλεκτρονικά τσιγάρα blu και blubar και τα θερμαινόμενα προϊόντα με τη συσκευή PULZE και τις Ράβδους Καπνού iD.

Στην περίπτωση των θερμαινόμενων προϊόντων όμως, η Imperial Brands πήγε την καινοτομία και ένα βήμα παραπέρα, λανσάροντας τις νέες θερμαινόμενες ράβδους τσαγιού με νικοτίνη iSENZIA, οι οποίες ήρθαν να αλλάξουν τα δεδομένα για μια ακόμη φορά σε μια ούτως ή άλλως δυναμική και εξελισσόμενη κατηγορία.

Το iSENZIA αποτελεί μια νέα προϊοντική πρόταση, η οποία αναπτύχθηκε για να προσφέρει μια ξεχωριστή γευστική εμπειρία με τη χρήση της συσκευής θέρμανσης PULZE. Οι νέες θερμαινόμενες ράβδοι νικοτίνης iSENZIA, χωρίς φύλλα καπνού… αλλά με ποικιλία φύλλων Oolong και πράσινου τσαγιού, έχουν τεχνολογία κάψουλας στο φίλτρο, η οποία προσφέρει την επιλογή μιας πλούσιας και διαφορετικής γεύσης. Το καινοτόμο προϊόν iSENZIA, διατίθεται σε 3 γεύσεις, Watermelon, Berry και Menthol και τιμή πακέτου 3 ευρώ.

Για μια ακόμη φορά δε, ο όμιλος της Imperial Brands, επέλεξε την ελληνική αγορά ως μια από τις πρώτες παγκοσμίως, για να λανσάρει μια τόσο σημαντική καινοτομία, απαντώντας στην ανάγκη των ενήλικων χρηστών νικοτίνης για νέες γευστικές εμπειρίες.