Καινοτόμο sandwich Mooveat από τη Healthier Choice

Καινοτόμο sandwich Mooveat από τη Healthier Choice. 

Το καινοτόμο Mooveat crispy sandwich είναι η νέα πρόταση της εταιρείας Healthier Choice, που επιδιώκει να αυξήσει τις επιλογές των καταναλωτών για ελαφρύ και υγιεινό snacking κάθε στιγμή της ημέρας.

Πρόκειται για ένα sandwich, που αποτελείται από τραγανή γκοφρέτα καλαμποκιού με γέμιση τυριού σε 2 διαφορετικές γεύσεις: Cheese & Herbs και Cheese Tomato & Herbs.

Το Crispy Sandwich είναι ένα υγιεινό προϊόν, χωρίς γλουτένη, χωρίς συντηρητικά, με μόλις 125 θερμίδες ανά μερίδα 26gr, ιδανικό για παιδιά και μεγάλους που επιλέγουν να ακολουθούν μια ισορροπημένη διατροφή στην καθημερινότητά τους.

 Η Food For Thought ανέλαβε και σχεδίασε με απλότητα και λιτότητα μια συσκευασία που αναδεικνύει το υγιεινό προφίλ, βασισμένη στην ελαφριά συνταγή του προϊόντος.

 Η επίσημη παρουσίαση του νέου προϊόντος θα γίνει στην Food Expo 2020 στο περίπτερο της Healthier Choice. Η τοποθέτηση του Mooveat Crispy Sandwich στην αγορά της μικρής λιανικής της Ελλάδας και αλυσίδες σούπερ μάρκετ του εξωτερικού θα ξεκινήσει την πρώτη εβδομάδα του Μαρτίου του 2020.