Λευκό σαπούνι πλάκα από τη σειρά Αρκάδι Classic

Λευκό σαπούνι πλάκα από τη σειρά Αρκάδι Classic. 

Το 100% φυσικό-φυτικό, λευκό σαπούνι πλάκα της σειράς Αρκάδι Classic, βοηθάει με τον πιο φυσικό τρόπο στην καθημερινή προσωπική υγιεινή, την ήπια καθαριότητα αλλά και την περιποίηση του σώματος και των μαλλιών.

Η κλασική αυθεντική συνταγή της πλάκας λευκού σαπουνιού που στηρίζεται στα λιπαρά οξέα του φοινικέλαιου και του φοινικοπυρηνέλαιου, μόνο από πιστοποιημένες καλλιέργειες φοίνικα, φροντίζει και συνάμα πραστατεύει το πρόσωπο, το σώμα αλλά και τα μαλλιά προσφέροντας πυκνό και κρεμώδη αφρό. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε καθημερινή βάση, αφού είναι κατάλληλο για όλους τους τύπους δέρματος και μαλλιών, δεν στεγνώνει την επιδερμίδα, δεν επηρεάζει το pH της προστατεύοντας τα κύτταρά της, ενώ περιέχει βιταμίνες b-καροτένια και Ε.

Το 100% φυσικό-φυτικό, λευκό σαπούνι πλάκα Αρκάδι Classic παράγεται στην Ελλάδα, είναι κατάλληλο για όλους τους τύπους δέρματος και μαλλιών, δεν προκαλεί ερεθισμούς, έχει ισορροπημένο pH, περιέχει 100% φυτικής προέλευσης βιοαποικοδομήσιμα συστατικά, δεν περιέχει συνθετικά ή άλλα χημικά πρόσθετα και χρωστικές ουσίες ή αρώματα ενώ δεν έχει δοκιμαστεί σε ζώα. Είναι διαθέσιμο σε νέες συσκευασίες 4 τμχ Χ 150 gr αλλά και σε προσφορά 3 τμχ + 1 δώρο (gratis), στα καταστήματα λιανικής αλλά και σε αρκετά e-shop.