Μασούτης: Δύο βραβεία στα Loyalty Awards

Δύο αργυρά βραβεία απέσπασε η εταιρεία Διαμαντής Μασούτης Α.Ε. στην 1η τελετή απονομής των Loyalty Awards, που αποτελούν ένα νέο θεσμό από τη Boussias Communications με σκοπό την ανάδειξη των βέλτιστων πρακτικών στην επιβράβευση και την πιστότητα πελατών, σε κλάδους όπως το λιανεμπόριο, οι τράπεζες, οι ασφάλειες, οι τηλεπικοινωνίες και ο τουρισμός. Η απονομή πραγματοποιήθηκε στις 24 Απριλίου στο Gazarte με παρουσία περισσότερων από 200 επιχειρηματιών και στελεχών μεγάλων επιχειρήσεων.

Η αλυσίδα σούπερ μάρκετ Μασούτης τιμήθηκε με τα βραβεία: Μασούτης: Δύο βραβεία στα Loyalty Awards

  • Αργυρό (silver) βραβείο » Best in Loyalty & Engagement” στην κατηγορία Food Retail για την κάρτα πιστότητας Mas Card που αξίζει να σημειωθεί ότι το 2018 αριθμεί περισσότερα από 100.000 μέλη.
  • Αργυρό (silver) βραβείο “ Best Use of Digital Technology” στην κατηγορία Best Use of Mobile για την εφαρμογή Μasoutis App που παρέχει πολλαπλές δυνατότητες στον καταναλωτή, οι οποίες οδηγούν σε υψηλότερα επίπεδα ικανοποίησης καλύπτοντας την επιθυμία του για επιλογή, ευκολία και ευελιξία, ενώ η πολυ-καναλική προσέγγιση τον τοποθετεί στο επίκεντρο όλων των προσπαθειών της Διαμαντής Μασούτης Α.Ε.