Μεγάλο deal με ελληνικά σούπερ μάρκετ

Μεγάλο deal των Σούπερ Μάρκετ Κρητικός. Η αλυσίδα συνεχίζει την επέκτασή της στην Αθήνα και στο πλαίσιο αυτό προχώρησε και στην εξαγορά των καταστημάτων Μέριμνα, τα οποία και διαθέτουν 11 σημεία λιανικής, κυρίως στα Νότια Προάστια.

Πιο συγκεκριμένα, η εταιρεία ΑΝΕΔΗΚ Κρητικός ανακοίνωσε την εξαγορά της «αλυσίδας» «S/M ΜΕΡΙΜΝΑ», που αποτελεί μέλος του Ομίλου Ελομάς και ξεκίνησε το 1ο της κατάστημα το 1974 με την ένωση 28 παραδοσιακών παντοπωλών. Σήμερα απαριθμεί έντεκα σούπερ μάρκετ στις περιοχές Αγίου Δημητρίου, Αλίμου, Βύρωνα, Άνω Γλυφάδας, Ηλιούπολης, Νέας Σμύρνης, Καλλιθέας, Περιστερίου και Ταύρου, τα οποία και θα προστεθούν πια, στο δίκτυο της Κρητικός, το οποίο περιλαμβάνει ήδη, σχεδόν 300 σημεία πώλησης.

Τα 14 εξ αυτών μάλιστα, «άνοιξαν» κατά τη διάρκεια του 2018 στην Αθήνα, με την εταιρεία να εγκαινιάζει μόλις χθες (19/07) ένα νέο κατάστημα στην Νίκαια, στην οδό Λαοδικείας και Αμυραδάκη. Το πλάνο για φέτος δε, περιλαμβάνει συνολικά 20 νέα καταστήματα, γεγονός που θα ενισχύσει ακόμη περισσότερο, την παρουσία της εταιρείας, στην αγορά της πρωτεύουσας.