Μεβγάλ: Δύο νέα παιδικά προϊόντα

Η βορειοελλαδίτικη γαλακτοβιομηχανία ΜΕΒΓΑΛ λάνσαρε πρόσφατα δύο νέα προϊόντα, με επίκεντρο τους μικρούς καταναλωτές. Πρόκειται για το Ρόφημα γάλακτος Μεβγάλ kids και το Ημίσκληρο τυρί Μεβγάλ kids, με αμφότερα να φέρουν στις συσκευασίες τους την τηλεοπτική «ηρωίδα» των παιδιών, το γουρουνάκι Peppa.

Πιο συγκεκριμένα, το Ρόφημα γάλακτος Μεβγάλ kids είναι το πρώτο  εμπλουτισμένο παιδικό ρόφημα γάλακτος ΜΕΒΓΑΛ kids και είναι ειδικά μελετημένο για μικρά παιδιά, ενώ περιέχει βιταμίνες (Β1, Β2, Β12, Βιταμίνη D και Ε), θρεπτικά συστατικά που απαιτούνται για τη σωστή λειτουργία και  ανάπτυξή τους, ενώ αποτελεί καθημερινή πηγή ασβεστίου και φωσφόρου.

Το εν λόγω σύμπλεγμα βιταμινών έχει μελετηθεί, για να καλύψει τις ανάγκες των παιδιών ηλικίας 1 – 5 ετών στην Ελλάδα. Το νέο προϊόν της Μεβγάλ έχει 3,7% λιπαρά και πλούσια γεύση ενώ παράγεται από 100% ελληνικό φρέσκο αγελαδινό γάλα.

Όσον αφορά το Ημίσκληρο τυρί Μεβγάλ kids, είναι κι αυτό το πρώτο  παιδικό ημίσκληρο τυρί ΜΕΒΓΑΛ kids, με την αγαπημένη Peppa, κομμένο σε φέτες, έτοιμο για το τοστάκι  ή το σάντουιτς για κάθε ώρα της ημέρας. Φτιάχνεται από φρέσκο αγελαδινό γάλα και συνίσταται από το 12ο μήνα του παιδιού, έχει πρακτική συσκευασία και 4 μήνες διάρκεια ζωής.

Μπορείτε να επικοινωνήσετε με τη Μεβγάλ στο τηλ.: 2391059100