Μύλοι Λούλη: Ανανεωμένη εταιρική ιστοσελίδα

Η εταιρεία Μύλοι Λούλη, που διαθέτει στην αγορά μία σειρά από προϊόντα αλεύρων συνεχίζει να εξελίσσεται και ηλεκτρονικά, ανανεώνοντας για τρίτη φορά την εταιρική ιστοσελίδα της, μέσα στα τελευταία 10 χρόνια.

Η νέα διαδικτυακή ταυτότητα σχεδιάστηκε εξ ολοκλήρου από την αρχή, με στόχο να γίνει πιο μοντέρνα, αισθητικά, αλλά και πιο φιλική προς τον χρήστη, επιτρέποντάς του να περιηγηθεί στο νέο ιστότοπο, μέσα από ένα κεντρικό μενού, αποκτώντας έτσι ολοκληρωμένη εικόνα για την εταιρεία και τα προϊόντα της. Πιο συγκεκριμένα, ο χρήστης έχει την δυνατότητα να γνωρίσει όλα τα προϊόντα της εταιρείας ανά κατηγορία, την μεγάλη γκάμα των επαγγελματικών αλεύρων, καθώς και να ενημερωθεί για τα χαρακτηριστικά και τις χρήσεις τους.

Ιδιαιτέρως σημαντικός είναι ο νέος, εύχρηστος μηχανισμός αναζήτησης συνταγών που ξεπερνούν τις 100, ο οποίος έχει δημιουργηθεί, ώστε ο σύγχρονος Έλληνας αρτοποιός να βρίσκει όλες τις βασικές συνταγές που χρειάζεται, οι οποίες είναι γραμμένες από τους τεχνικούς αρτοποίησης της εταιρείας Μύλοι Λούλη. Οι Συνταγές είναι χωρισμένες ανά κατηγορία βάσει ονόματος ή βάσει αλεύρου, για μεγαλύτερη διευκόλυνση του επισκέπτη και συνοδεύονται από πλούσιο φωτογραφικό υλικό. Μέσα από τον μηχανισμό αυτό οι χρήστες μπορούν εύκολα και γρήγορα να αναζητήσουν τα άλευρα που τους ενδιαφέρουν.

Επιπλέον, ο επισκέπτης μπορεί να ενημερωθεί πλήρως για την Εταιρεία, να δει φωτογραφίες των εγκαταστάσεων, να μάθει για την Ελληνική Σχολή Αρτοποιίας, αλλά και να κατεβάσει έντυπο υλικό. Τέλος, μέσω του κεντρικού μενού οι χρήστες μπορούν να ενημερωθούν σχετικά με τις δραστηριότητες, τη φιλοσοφία και την πολιτική της Μύλοι Λούλη τόσο για την Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη, όσο και τη βιώσιμη ανάπτυξη.

Η Μύλοι Λούλη ανανέωσε τη διαδικτυακή της εικόνα σε συνεργασία με την εταιρεία NetStudio, ώστε να προσφέρει έναν μοντέρνο, σύγχρονο αλλά και εύχρηστο ιστότοπο. Στόχος της παραμένει η συνολική εμπειρία περιήγησης του επισκέπτη να είναι ευχάριστη, ενώ παράλληλα να του δίνει τη δυνατότητα να γνωρίσει σε βάθος την εταιρεία, αποκτώντας μια ολοκληρωμένη εικόνα για το όραμα και την αποστολή της