Νέα αποστάγματα από το τσίπουρο Δεκαράκι

Την πρώτη οικογένεια μονοποικιλιακών αποσταγμάτων παρουσίασε το τσίπουρο Δεκαράκι, καλωσορίζοντας, δίπλα στο Δεκαράκι Μοσχάτο, δύο νέα μονοποικιλιακά αποστάγματα, τη Μαλαγουζιά και το Ροδίτη.

Τα δύο νέα αποστάγματα, χαρακτηρίζονται από διαφορετικό άρωμα και γεύση, ανάλογα με την ποικιλία από την οποία προέρχονται, αφού πρόκειται  για αποστάγματα στεμφύλων, αποκλειστικά από τις ποικιλίες Μαλαγουζιά και Ροδίτης και ενισχύονται από την πολλαπλή επαναπόσταξη.

Τα μονοποικιλιακά αποστάγματα της οικογένειας Δεκαράκι, παράγονται χωρίς γλυκάνισο και με αλκοολικό βαθμό 40% Vol.

  • Δεκαράκι Μοσχάτο: το πρώτο μονοποικιλιακό τσίπουρο που αποτελεί προϊόν απόσταξης μόνο από Μοσχάτο Τυρνάβου.
  • Δεκαράκι Μαλαγουζιά: παράγεται μόνο από Μαλαγουζιά σταφύλι και διακρίνεται για τον ανθικό αρωματικό του χαρακτήρα
  • Δεκαράκι Ροδίτης: παράγεται μόνο από Ροδίτη σταφύλι και χαρακτηρίζεται για τα λεμονάτα και φρουτώδη αρώματά του.

Ενημερωθείτε για το τσίπουρο Δεκαράκι στο τηλ.: 210 6381700