Νέα διάκριση για τα παραδοσιακά Φλωμάρια Λήμνου. 

Τέσσερις διακρίσεις απέσπασαν τα προϊόντα της Οικογένειας Ποριάζη στο διαγωνισμό «Taste Olymp Awards», ο οποίος πραγματοποιήθηκε για 5η συνεχή χρονιά στην Αθήνα.

Συγκεκριμένα, τα εξεταζόμενα δείγματα που συμμετείχαν ξεπέρασαν τα 700 ,ενώ μεταξύ αυτών, ξεχώρισαν και τέσσερα προϊόντα από τη Λήμνο και την Οικογένεια Ποριάζη.

Ο λόγος για τα παραδοσιακά Φλωμάρια Λήμνου, τα οποία κατάφεραν να αποσπάσουν το Platinum Award, το ανώτερο βραβείο του διαγωνισμού. Το Silver Award απέσπασε το Σταρένιο Αλεύρι Λήμνου που παράγεται από ντόπια σιτάρια που καλλιεργεί η Οικογένεια Ποριάζη σε συνεργασία με αγρότες του νησιού μέσω του προγράμματος Συμβολαιακής Γεωργίας. Παράλληλα, οι Σταρένιες Μπουκιές και τα Κριθαρένια Παξιμαδάκια Ελαιολάδου (τα οποία αποτελούν καινούριο προϊόν της Οικογένειας Ποριάζη) απέσπασαν το Bronze Award.  

Όλα τα προϊόντα που συμμετείχαν στη διαδικασία της αξιολόγησης δοκιμάστηκαν με τη μέθοδο της τυφλής γευσιγνωσίας, χωρίς συσκευασία και χωρίς κανενός είδους διακριτικό στοιχείο. Κάθε κριτής πραγματοποιεί μια οργανοληπτική ανάλυση του προϊόντος που δοκιμάζει, και καταγράφει μια αριθμητική βαθμολογία στο φύλλο αξιολόγησης η οποία αντιπροσωπεύει τη γενική αίσθηση απόλαυσης (που βαρύνει περισσότερο στον τελικό βαθμό) καθώς και άλλα κριτήρια, όπως  όψη, οσμή, υφή, γεύση και αίσθηση στο στόμα.