Νέα διάκριση για τη Μικροζυθοποιία Septem

Νέα διάκριση για τη Μικροζυθοποιία Septem.

Μια νέα διάκριση απέσπασε η Μικροζυθοποιία Septem για τη μπύρα Septem ΚΛΕΟΣ Barrel Aged Imperial Stout στο διεθνή διαγωνισμό Meiningers International Craft Beer Award 2019, που έλαβε χλώρα στην Γερμανία.

Πιο συγκεκριμένα, η Septem ΚΛΕΟΣ Barrel Aged Imperial Stout, που κυκλοφόρησε για πρώτη φορά στην αγορά το 2018, βραβεύτηκε με ασημένιο  μετάλλιο στον φετινό διαγωνισμό, και ξεχώρισε ανάμεσα σε 1230 craft μπύρες από 31 χώρες.

Η Κλέος, που η ωρίμανσή της γίνεται για εννέα μήνες σε βαρέλια αμερικανικής δρυός και σε βαρέλια από ρούμι & ουίσκι, χαρακτηρίζεται από αρώματα βανίλιας, γλυκόριζας, πικρής σοκολάτας, καφέ και αγριοκέρασου.

Όπως τονίζεται σε σχετική ανακοίνωση, η Μικροζυθοποιία Septem, που γιορτάζει τα 10 χρόνια παρουσίας της, συνεχίζει να επενδύει στην καινοτομία και να εδραιώνει τη θέση της στη διεθνή σκηνή της craft μπύρας. Από το 2009 μέχρι σήμερα, η Septem αυξάνει την παραγωγική της δυνατότητα με νέα κτίρια και εξοπλισμό αναπτύσσοντας καινούρια προϊόντα με σύγχρονα μέσα ποιοτικού ελέγχου.