Νέα διάκριση για τη Βίκος

Νέα διάκριση για τη Βίκος.

Η Ηπειρωτική Βιομηχανία Εμφιαλώσεων Βίκος Α.Ε., απέσπασε για πέμπτη φορά τη σημαντική διάκριση “True Leader” για το οικονομικό έτος 2017, στον ετήσιο θεσμό επιχειρηματικότητας που διοργανώνει ο όμιλος ICAP.

Πιο συγκεκριμένα, η Βίκος Α.Ε. σημείωσε αύξηση προσωπικού της τάξεως του 9.5% και αύξηση 4.21% στον τζίρο της o oποίος διαμορφώθηκε στα 70.574.000€. Ο Κωνσταντίνος Σεπετάς, Διευθυντής Πωλήσεων και Marketing της Bίκος Α.Ε., δήλωσε: «Όσο εύκολο και αν ακούγεται είναι πολύ δύσκολο να επιτευχθεί η ολιστική προσέγγιση και η συνέπεια στην ποιότητα των προϊόντων και των υπηρεσιών μας σε όλο το φάσμα της λειτουργίας μας στο εσωτερικό και εξωτερικό περιβάλλον. Είμαστε μια οικογενειακή επιχείρησή που βασιζόμαστε στο προσωπικό μας και βρισκόμαστε σε διαρκή ανάπτυξη σε μια άκρως ανταγωνιστική αγορά, αυτή του νερού και των αναψυκτικών».

Η φετινή βράβευση πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 20 Δεκεμβρίου στο πλαίσιο «Επίσημης Τελετής» ως γιορτή του υγιούς επιχειρείν, στο ξενοδοχείο Divani Caravel Athens. Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν 300 περίπου υψηλόβαθμα στελέχη των σημαντικότερων επιχειρήσεων, εκπρόσωποι της Κυβέρνησης αλλά και των σημαντικότερων Φορέων Επιχειρηματικότητας της χώρας.