Δύο ακόμα καταστήματα νέας γενιάς προστέθηκαν στο χαρτοφυλάκιο της εταιρείας Αφροδίτη ΑΕ του Ομίλου Ελομάς, το 2017. Το πρώτο, στην οδό Χαλκιδικής 19 στην περιοχή Μπότσαρη, στη Θεσσαλονίκη, εγκαινιάστηκε τον Ιούλιο του 2017 και το δεύτερο, στην οδό Εγνατίας 112, στην περιοχή της Πυλαίας τον Δεκέμβριο του 2017.

Αμφότερα εγκαινιάστηκαν σε χαρούμενη και εορταστική ατμόσφαιρα, με μεγάλες προσφορές, εκπτώσεις, δώρα, εκπλήξεις, δειγματοδιανομές, γευστικές δοκιμές, μουσική, κέφι και πλούσιο μπουφέ.

αφροδίτη super marketΟι πελάτες και στα δύο καταστήματα θα βρουν πλούσια τμήματα αλλαντικών, τυροκομικών, μαναβικής, κρεοπωλείου, αρτοπωλείου, καθώς και μία μεγάλη γκάμα προϊόντων ξηρού φορτίου. Όσον αφορά το κατάστημα της Πυλαίας, σε αυτό λειτουργεί και τμήμα με έτοιμο φαγητό, καθώς και τμήμα καφέ με πρωινό.

Μοντέρνα, άνετα, με λειτουργικούς χώρους, καλαίσθητη διακόσμηση, σύγχρονη εικόνα και εξοπλισμένα με νέα ταμειακά και ζυγιστικά συστήματα, τα νέα καταστήματα καλύπτουν τις ανάγκες των κατοίκων της ευρύτερης περιοχής, προσφέροντάς τους ευχάριστη και άνετη εμπειρία αγορών.

Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι κατασκευαστικά, έχουν πραγματοποιηθεί επενδύσεις σε σύγχρονη τεχνολογία για εξοικονόμηση ενέργειας σε φωτισμό, κλιματισμό, ψύξη και θέρμανση έτσι ώστε η λειτουργία τους να αφήνει το μικρότερο δυνατό αποτύπωμα στο περιβάλλον.