«ΤRUE LEADER» από την ICAP Group αναδείχθηκε για έκτη χρονιά η εταιρεία Μύλοι Λούλη, ξεχωρίζοντας για τις επιχειρηματικές της επιδόσεις, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση.

Αναλυτικά, η Μύλοι Λούλη διακρίθηκε μεταξύ άλλων για την κερδοφορία της, τον αριθμό εργαζομένων της και την ανάπτυξή της. Συγκεκριμένα, για το 2019, η εταιρεία συμπεριλαμβάνεται στις 500 πιο κερδοφόρες εταιρείες με τον μεγαλύτερο αριθμό εργαζομένων, που έχουν αυξήσει το προσωπικό τους από το 2018 στο 2019. Ακόμη, μέσα από τη διάκριση αυτή, αναγνωρίζεται η θέση της εταιρείας στον κλάδο με βάση τον Κύκλο Εργασιών της και το υψηλό “ICAP Credit Score”, δηλαδή διαβάθμιση πιστοληπτικής ικανότητας.

Η ICAP είναι η μοναδική εταιρεία στην Ελλάδα αναγνωρισμένη ως Rating Agency από την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς και την European Securities and Markets Authority. Διαθέτοντας τη μεγαλύτερη βάση επιχειρηματικής πληροφόρησης στην Ελλάδα με περισσότερες από 1,5 εκατ. επιχειρήσεις, επιλέγει, τα τελευταία 10 χρόνια, τις Εταιρείες και Ομίλους ΤRUE LEADERS υπό την Αιγίδα του Συνδέσμου Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών (ΣΕΒ).