«Δίψα» για το νερό στην Ελλάδα

Το εργοστάσιο εμφιάλωσης φυσικού μεταλλικού νερού «ΚΑΡΑΝΤΑΝΗ» άνοιξε ξανά τις πόρτες του, μετά από 10 χρόνια, στο Λουτράκι. 

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, το πρώτο εργοστάσιο εμφιάλωσης φυσικού μεταλλικού νερού στην Ελλάδα – κι ένα από τα πρώτα της Ευρώπης – που ιδρύθηκε από τον Κλέαρχο Καραντάνη το 1907, υπήρξε σημείο αναφοράς για το Λουτράκι και αυτή του η ιδιότητα αναβιώνει σήμερα.

Το πρώτο αναγνωρισμένο φυσικό μεταλλικό νερό στην Ελλάδα, με την ονομασία «Eonio Λουτράκι» από την NU AQUA ΑΕ, θα εμφιαλώνεται πλέον στις παλαιές εγκαταστάσεις της PepsiCo Hellas, καθώς η πλήρης αναβάθμισή τους είναι μόνο μία από της επενδύσεις, που θα αποφέρουν τα μέγιστα στην περιοχή. Το ισχυρό οικονομικό αποτύπωμα που αφήνει η επένδυση στο Δήμο Λουτρακίου, η αξιοποίηση των βιομηχανικών εγκαταστάσεων, η δημιουργία νέων θέσεων εργασίας, καθώς και η ενίσχυση της περιοχής ως επιχειρηματικός και τουριστικός προορισμός, είναι μόνο μερικά από τα οφέλη της επένδυσης.

Η PepsiCo Hellas, αξιοποιώντας το εκτεταμένο εμπορικό της δίκτυο σε όλη τη χώρα, φέρνει το φυσικό μεταλλικό νερό «Eonio Λουτράκι» στην αγορά, ενισχύοντας τη γκάμα των προϊόντων της.