Με νέες προσθήκες σε αποσμητικά και προϊόντα προσωπικής υγιεινής εμπλουτίζει η εταιρεία Dove τη σειρά αντρικής περιποίησης Dove men+ care, δίνοντας στο αντρικό κοινό ακόμη περισσότερες επιλογές.

Δύο αποσμητικά, που καταπολεμούν τις οσμές και τον ιδρώτα παρέχοντας 48ωρη προστασία και ένα αφρόλουτρο για ενυδάτωση και καθαρό δέρμα είναι διαθέσιμα στα καταστήματα λιανικής. Πρόκειται για το Αποσμητικό Spray Men+Care Cool Fresh, το Αποσμητικό spray Men+Care Extra Fresh και το Αφρόλουτρο Men+Care Cool Fresh.

Αποσμητικά Spray Men+Care Cool Fresh και spray Men+Care Extra Fresh

Αντιιδρωτικά spray, σκληρά στον ιδρώτα αλλά φιλικά προς το δέρμα, δερματολογικά ελεγμένα, 48ωρης προστασίας, με τεχνολογία ¼ ενυδατικής κρέμας που προστατεύει από τους ερεθισμούς,  100% χωρίς οινόπνευμα σε δύο τύπους : Διακριτικό άρωμα ή δροσερό αναζωογονητικό.

Αφρόλουτρο Men+Care Cool Fresh

Σχεδιασμένο να παρέχει αίσθηση φρεσκάδας και καθαριότητας, με τεχνολογία MicroMoisture που ενεργοποιείται με το νερό, ειδικά σχεδιασμένο για το ανδρικό δέρμα. Βοηθά την επιδερμίδα να παραμένει υγιής και προστατευμένη από τη ξηρότητα, ενώ ξεπλένεται εύκολα εξαιτίας της ειδικής του σύνθεσης.

Ενημερωθείτε για τα προϊόντα της Dove στο τηλ. 800 1199099