Νέα προϊόντα της Villiger από την Καρέλια Α.Ε

Η καπνοβιομηχανία Καρέλια, η ελληνική εταιρεία παραγωγής και διανομής καπνικών προϊόντων, ανακοίνωσε τη στρατηγική της συνεργασία με τη Villiger Sohne AG, κορυφαίο κατασκευαστή πούρων πολυτελείας από την Ελβετία. Έτσι, από 1ης Ιανουαρίου 2019, η Καρέλια Α.Ε. έχει τα αποκλειστικά δικαιώματα διανομής μιας ευρείας γκάμας προϊόντων της Villiger στην Ελλάδα. Η νέα αυτή συμφωνία ενισχύει περαιτέρω τη στενή συνεργασία μεταξύ των δύο εταιρειών, η οποία ξεκίνησε όταν η Villiger ανέλαβε την προώθηση των σημάτων της στην αγορά της Γαλλίας.

Ο Εμπορικός Διευθυντής της Καπνοβιομηχανίας Καρέλια στην Ελλάδα, κ. Γιάννης Λαμπίδης, δήλωσε χαρακτηριστικά: «Η Villiger είναι μια εταιρεία διάσημη για τα εξαιρετικής ποιότητας πούρα που φέρουν το όνομά της. Με ιστορία που ξεκινά επίσης το 1888, όπως και η δική μας, η Villiger μαζί με την Καρέλια αποτελούν σήμερα δύο από τις μεγαλύτερες σε παράδοση και αφοσίωση καπνοβιομηχανίες. Μέσα στα χρόνια, μοιραζόμαστε πάντοτε τις ίδιες αξίες και το ίδιο πάθος για την επιχειρηματική μας δραστηριότητα, φροντίζοντας ανέκαθεν για την απαράμιλλη ποιότητα των προϊόντων μας. Με τη συνεργασία αυτή θα γράψουμε το επόμενο κεφάλαιο στη συνεργασία μας».

Από την πλευρά του, ο Gert Kamphuis, Senior Vice President Εξαγωγών της Villiger Sohne AG, τόνισε τα εξής: «Είμαστε πραγματικά υπερήφανοι για τη νέα συνεργασία μας με την Καρέλια Α.Ε., μία από τις πιο γνωστές καπνοβιομηχανίες του κόσμου, που χαίρει της εκτίμησης και του σεβασμού της αγοράς. Η Καρέλια Α.Ε. είναι μια εταιρεία που κατέχει ηγετική θέση, χάρη στις εξαιρετικές οικονομικές επιδόσεις της κατά την τελευταία δεκαετία, τη διακεκριμένη γκάμα προϊόντων της, καθώς και την ικανότητά της να εξελίσσεται και να αναπτύσσεται διαρκώς τόσο στην Ελλάδα όσο και σε περισσότερες από 65 διεθνείς αγορές. Έχοντας πλέον τη βοήθεια που μας προσφέρουν το ισχυρό και αποτελεσματικότατο δίκτυο διανομής της Καρέλια Α.Ε., καθώς και η εξαίρετη φήμη της στην Ελλάδα, προσβλέπουμε στα οφέλη που θα αποκομίσουμε από τη συνεργασία αυτή».