ΑΒ

Συνεχίζουν να επενδύουν στο delivery οι μεγάλες αλυσίδες σούπερ μάρκετ που δραστηριοποιούνται στη χώρα, συνάπτοντας νέες συνεργασίες με εταιρείες διανομής ή επεκτείνοντας τις υπάρχουσες.

Στο πλαίσιο αυτό, η Wolt και η ΑΒ Βασιλόπουλος ανακοίνωσαν τη συνεργασία τους, η οποία εγκαινιάζεται με την είσοδο στην εφαρμογή της Wolt των πρώτων πέντε καταστημάτων ΑΒ στην Αττική. Πρόκειται για τα καταστήματα σε Ελληνικό, Πετράλωνα, Περισσό, Βριλήσσια και Νέα Ερυθραία, από τα οποία οι πελάτες πλέον θα μπορούν να κάνουν τα ψώνια τους από το σπίτι ή το γραφείο και να τα παραλαμβάνουν στην πόρτα τους, σύμφωνα με το μοντέλο που αναπτύχθηκε κατά κόρον εν μέσω πανδημίας. Στην εφαρμογή της Wolt είναι διαθέσιμοι περίπου 4.500 κωδικοί προϊόντων, που καλύπτουν κατηγορίες, όπως γαλακτοκομικά, αλλαντικά, αλλά και προϊόντα προσωπικής περιποίησης και υγιεινής, είδη καθαρισμού και οικιακής χρήσης.

Σημειώνεται ότι σύντομα νέα καταστήματα ΑΒ θα προστεθούν στην εφαρμογή της Wolt, επεκτείνοντας την υπηρεσία σε Θεσσαλονίκη, Λάρισα, Πάτρα, Βόλο, Ηράκλειο και Χανιά.