Νέα βιολογικά βρεφικά γεύματα από τη Nestle

Μια νέα σειρά βιολογικών βρεφικών γευμάτων, που βασίζεται σε  βιολογικά φρούτα, λαχανικά, κρεατικά και δημητριακά σε διαφορετικούς γευστικούς συνδυασμούς παρουσίασε η εταιρεία Nestle. Τα νέα προϊόντα Nestle NaturNes Bio διατίθενται σε βαζάκια και είναι κατάλληλα από τον 5ο μήνα του βρέφους και μετά.

Τα γεύματα NaturNes Bio μαγειρεύονται στον ατμό, προκειμένου να διατηρήσουν τα θρεπτικά συστατικά τους και μέσα σε κενό αέρος η Nestle κλείνει βιολογικά φρούτα (μήλα, ροδάκινα, βερίκοκα, μπανάνες, αχλάδια) χωρίς την προσθήκη ζάχαρης ή συντηρητικών. Στην ίδια σειρά κυκλοφορεί γεύμα λαχανικών με 100% βιολογικό αρακά, μπρόκολο και κολοκυθάκι. Για τα παιδιά από 6 μηνών και πάνω υπάρχουν δύο ακόμη συνδυασμοί:

  • Ζυμαρικά με κοτόπουλο
  • Ζυμαρικά με σάλτσα κρέατος

Τα βιολογικά δημητριακά της σειράς, βασίζονται σε σιτάρι και βρώμη από επιλεγμένες καλλιέργειες, δεν περιλαμβάνουν χρωστικές ή συντηρητικά και διαλύονται εύκολα δημιουργώντας μια βρεφική κρέμα σε 3 γεύσεις:

  • Χωρίς γάλα: με σιτάρι και βρώμη
  • Χωρίς γάλα: με σιτάρι και βρώμη και γεύση βανίλιας
  • Με γάλα: με σιτάρι, βρώμη και μπανάνα

Νέα βιολογικά βρεφικά γεύματα από τη NestleΤα βιολογικά βρεφικά γεύματα της σειράς μπορούν να χρησιμοποιηθούν επιπλέον ως βάση για τη δημιουργία πιο σύνθετων γευμάτων ανάλογα με τις ανάγκες του βρέφους και τις προτιμήσεις της μητέρας, αφού είναι εύκολο να εμπλουτιστούν με φρούτα, λαχανικά και άλλα συστατικά.

Τηλέφωνα επικοινωνίας Nestle: 8001168068 και 210 6844824