Στον διεθνή διαγωνισμό τροφίμων Great Taste Awards το Άλειμμα Χιώτικου Μανταρινιού CITRUS ξεχώρισε για την ιδιαίτερη γεύση και την υψηλή του ποιότητα συγκεντρώνοντας 3 χρυσά αστέρια. Πρόκειται για 1 από τα 218 προϊόντα που βραβεύτηκαν με 3 χρυσά αστέρια ανάμεσα σε 14.113 διεθνείς συμμετοχές. Ακόμη δύο προϊόντα CITRUS απέσπασαν διακρίσεις. Πρόκειται για τη Μαρμελάδα Χιώτικου Μανταρινιού CITRUS, που κέρδισε 2 αστέρια, και το Γλυκό Κουταλιού 4ων Εσπεριδοειδών που βραβεύτηκε με 1 χρυσό αστέρι.

Το Άλειμμα Χιώτικου Μανταρινιού και η Μαρμελάδα Χιώτικου Μανταρινιού CITRUS παράγονται χωρίς συντηρητικά, πρόσθετα και χρωστικές. Όλα τα μανταρίνια που χρησιμοποιούνται για την παραγωγή τους προέρχονται από τον Κάμπο της Χίου και ανήκουν στην ιδιαίτερη ποικιλία «Κοινό Χιώτικο» που έχει χαρακτηριστεί προϊόν ΠΓΕ με την ονομασία Μανταρίνι Χίου.

Το Γλυκό Κουταλιού 4ων Εσπεριδοειδών CITRUS με φλούδα πορτοκάλι, λεμόνι, γκρέιπφρουτ και νεράντζι αποτελεί μια ξεχωριστή πρόταση που σε κάθε κουταλιά αφήνει διαφορετική επίγευση.

Σε όλα τα προϊόντα η διαδικασία της πρώτης επεξεργασίας των καρπών είναι χειροποίητη για να ακολουθήσει στη συνέχεια η προετοιμασία των προϊόντων στις σύγχρονες εγκαταστάσεις μας με όλη την αγάπη και τη φροντίδα της οικογένειας CITRUS.