Η HELL ENERGY παρουσίασε δύο νέες χειμωνιάτικες γεύσεις, σε συσκευασίες με μοτίβα που θυμίζουν χριστουγεννιάτικα πουλόβερ. Το HELL Nordic Red με τη γεύση ροδιού, έρχεται στο κουτάκι με το έντονο κόκκινο χρώμα ενώ το HELL Nordic Turquoise με την εξωτική γεύση από ακτινίδιο έρχεται στη συσκευασία χρώματος τιρκουάζ. 

Σύμφωνα με την εταιρεία, «ο χειμώνας ξεκίνησε να δείχνει από νωρίς τα δόντια του γι’ αυτό η HELL προτείνει ένα ξεχωριστό challenge για φέτος. Κάλεσε τους φίλους σου σε μια βραδιά διαγωνισμού για το καλύτερο πουλόβερ, φορέστε τα αγαπημένα σας και αράξτε δίπλα στο τζάκι, δημιουργώντας ένα φανταστικό σκηνικό. Ψηφίστε το πουλόβερ που ταίριαξε καλύτερα με τις συσκευασίες των νέων Ice Cool της HELL και απολαύστε τις νέες γεύσεις παρέα. Η έκρηξη ενέργειας από τα νέα ποτά της HELL θα σας κρατήσει σε εγρήγορση για όποια δραστηριότητα κι αν επιλέξετε για το φετινό χειμώνα».

Όλα τα ενεργειακά ποτά της HELL ENERGY περιέχουν την κλασική περιεκτικότητα σε καφεΐνη 32mg/100ml, 5 είδη βιταμινών Β, βρίσκονται συσκευασμένα σε ανακυκλωμένο κουτί αλουμινίου, ενώ δεν περιέχουν συντηρητικά. Τα νέα limited edition HELL Ice Cool είναι διαθέσιμα στα σημεία πώλησης της HELL σε όλη την Ελλάδα.