Νέες τεχνολογίες στα προϊόντα της P&G

Νέες τεχνολογίες στα προϊόντα της P&G. 

Η εταιρεία Procter & Gamble παρουσίασε στο CES 2020 τεχνολογικές καινοτομίες, για την ανάπτυξη πρωτοποριακών προϊόντων που ανταποκρίνονται στις ανάγκες των σύγχρονων καταναλωτών.

Ανάμεσα στα brands που ξεχώρησαν ήταν τα ακόλουθα:

– Η Oral-B iO αποτελεί ένα μνημειώδες άλμα στην καινοτόμο τεχνολογία της στοματικής φροντίδας που έχει επανασχεδιαστεί από μέσα προς τα έξω και διαθέτει μαγνητική κίνηση, χωρίς τριβή, που κατανέμει την ενέργεια ομοιόμορφα στο βουρτσάκι, δημιουργώντας μικρο-δονήσεις με αποτέλεσμα μια ομαλή, σχεδόν επαγγελματική, εμπειρία καθαρισμού.

– Τα Pampers παρουσίασαν την τεχνολογία Lumi, ένα επαναστατικό ολοκληρωμένο σύστημα φροντίδας που συνδυάζει δεδομένα που αποτυπώνονται σε πραγματικό χρόνο, βοηθώντας έτσι τους γονείς να «προβλέψουν» τις ανάγκες του μωρού τους.

– Το Heated Razor από τη GilletteLabs, είναι η νέα μηχανή ξυρίσματος, η οποία μέσω της καινοτόμου θερμαινόμενης ράβδου που διαθέτει, ενεργοποιεί και παράγει άμεση θερμότητα, προσφέροντας αίσθηση περιποίησης αντίστοιχη με αυτή μιας ζεστής πετσέτας, σε όλη τη διάρκεια του ξυρίσματος.